ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε την επιστολή

Πρόσκληση Λ. Μενδώνη στον Αλ. Τσίπρα για ξενάγηση στην Ακρόπολη

Πρόσκληση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, για ξενάγηση στην Ακρόπολη, απηύθυνε με σχετική επιστολή της η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Παρακολουθώ με προσοχή τις δηλώσεις σας σχετικά με τα έργα και τις εργασίες αποκατάστασης που εκτελούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και στα επ’ αυτού κείμενα μνημεία και αντιλαμβάνομαι ότι έχετε έντονο και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον χώρο. Ως εκ τούτου, επιτρέψτε μου, παρακαλώ, να σας προσκαλέσω να επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και να σας ξεναγήσουμε μαζί με τον Ακαδημαϊκό καθηγητή κ. Μανώλη Κορρέ, όποτε το πρόγραμμά σας το επιτρέπει».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Η διατάραξης των σχέσεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της υπουργού πολιτισμού κ. Μενδώνης ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΝ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ή όχι του υπόπτου για παιδεραστίες πρώην Διευθυντού του Εθνικου μας θεάτρου και την μη παραίτηση της υπουργού όπως ήθελε ο Τσίπρας .
    Υποπτευομαι ότι έχει να κάνει κυρίως με την έναρξη ή μη των εργασιών στο πρώην Αεροδρόμιο των Αθηνών στοΕλληνικό και την διάπλαση της περιοχής εκεί ,
    Όταν αποφασίστηκε ότι η αίθουσα αναμονής των Αφηξεων της ΤΑΕ και της Ολυμπιακής δεν είναι αρχαιολογικός Χώρος και εεπετραπει η κατεδάφισης της …..
    Μετά εγώ σαν προοδευτικός άνθρωπος έχω τις προτιμήσεις μου και τον σεβασμό μου για υπουργούς πολι5ισμου της χώρας μας σαν τους αείμνηστους Μελινα Μερκουρη και Θανο Μικρούτσικο .
    Οι μετά από αυτούς δεν με σημάδεψαν , θα εξομολογηθώ .
    Τώρα βλέπω τον Τσίπρα να κάνει ολόκληρο θέμα μια επιγραφή λέει , κάποιου έργου εκεί στην Ακρόπολη .
    Το φιλότιμο λοιπόν του αρχηγού της Αξιωατικής Αντιπολίτευσης δρομολογήθηκε Μήπωςκατι τέτοιο υχόν του αποφέρει πολιτικά , συμφεροντολογικά και ΕΙ δυνατόν Ψηφοθηρικά Καλά αποτελέσματα .
    Όταν πριν μερικές ημέρες ο ρουβικωνας. Με τον γιο του του πρώην προέδρου της βουλής και νυν ιδεολογικού. Δασκάλου στον Σύριζα. Αναρτούσε το πανω στην Ακρόπολη υπέρ του καταδικασθέντος σε 11 ισόβιες Κουφοντίνα , που ήταν ο Αλέξης Τσίπρας , ο περιφανος Έλληνας να πει μια δυόλεξεις ;
    Μήπως μίλησε η δίκη του « διπλοθεσητρα» μάλιστα πρώην υπουργός πολιτισμού Λύδια Κονιόρδου ;

    https://www.naftemporiki.gr/story/1360700/pano-tou-roubikona-gia-ton-d-koufontina-stin-akropoli

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.