ΕΛΛΑΔΑ

24ωρη απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ, τρόλεϊ και Τραμ

Απεργία ΜΜΜ - Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο κέντρο

Η 24ωρη απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ, τρόλεϊ και Τραμ έχει προκαλέσει από νωρίς το πρωί πολλή αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Κατεχάκη, Συγγρού, Πειραιώς, λεωφόρος Ηλιουπόλεως και λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου είναι αυτή την ώρα δρόμοι απροσπέλαστοι.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω συγκέντρωσης, παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα οι: Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας, οδός Πανεπιστημίου και λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από Σέκερη.

Ειδικότερα,

Κίνηση καταγράφεται από νωρίς σήμερα το πρωί επί της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία, λίγο πριν το ύψος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μποτιλιαρισμένη είναι από νωρίς το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα η λεωφόρος Κηφισίας, στο ρεύμα προς Άθήνα, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη, ενώ άκρως αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και επί της Καλλιρόης και της λεωφόρου Ηλιουπόλεως.

Καθυστερήσεις καταγράφονται και επί της λεωφόρου Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ανοδικό ρεύμα της Συγγρού, από Συγγρού - ΦΙΞ και στην άνοδο της Πειραιώς από Πέτρου Ράλλη έως Δελιγιώργη.

Κίνηση και μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη λεωφόρο Μεσογείων, στη συμβολή της με την Κατεχάκη.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ έχουν προκηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία για να τιμήσουν την εργατική πρωτομαγιά, με τους Αθηναίους -τόσο λόγω των 24ωρων κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της απεργίας όσο και λόγω του «μποτιλιαρίσματος» που συνήθως δημιουργείται στους κεντρικούς δρόμους - να πρέπει να δείξουν μεγάλη υπομονή στις ώρες αιχμής στους δρόμους της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.