ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Αρωματικό ντιπ φέτας με φιστίκια Αιγίνης

Μία εξαιρετική συνταγή για αρωματικό ντιπ φέτας με φιστίκια Αιγίνης.

Υλικά

  • 170 γρ φέτα
  • 70 γρ φιστίκια Αιγίνης
  • 1/2 φλ μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 1/4 φλ φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος (και λίγα κλαδάκια για σερβίρισμα)
  • χοντρό αλάτι
  • μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε τη φέτα και λίγο νερό.

Προσθέτουμε στον κάδο του μπλέντερ τα φιστίκια Αιγίνης και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Μεταφέρουμε σε ένα μέτριο μπολ και προσθέτουμε το μαϊντανό, το δυόσμο και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουμε.

Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και βάζουμε στην κορυφή τα κλαδάκια άνηθου.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.