Neo

Χαμηλός βαθμός για Θεοχάρη

Η σχέση του Μεγάρου Μαξίμου και του Χάρη Θεοχάρη έχει περάσει από 40 κύματα, ενώ έως και την ώρα που ανακοινώθηκε ο τελευταίος ανασχηματισμός της κυβέρνησης, όλοι είχαν προεξοφλήσει ότι θα «τελείωνε» από υπουργός Τουρισμού. Ωστόσο, αποδείχθηκε… ανθεκτικός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τού δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, ο Neo δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι ο Θεοχάρης θα επιβιώσει και από έναν δεύτερο ανασχηματισμό, καθώς η δυσφορία στο Μαξίμου δεν κρύβεται. Η αμηχανία του υπουργού Τουρισμού στις επιθετικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου στην εκπομπή «HardTalk» στο BBC εξέθεσε την Ελλάδα διεθνώς, ενώ ο ίδιος επέστρεψε από το Λονδίνο μην έχοντας καταφέρει να πείσει τους Βρετανούς να κατατάξουν την Ελλάδα στην «πράσινη λίστα». Την ίδια στιγμή, οι ακυρώσεις από Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία διαδέχονται η μία την άλλη και όλα δείχνουν πως η «βαριά βιομηχανία» της χώρας δεν ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές -και, μάλιστα, σε μία συγκυρία που η Ελλάδα τη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Βεβαίως, μηδένα προ του τέλους μακάριζε: ο καλός θεός της Ελλάδας μπορεί τελικά να φέρει μία αξιοπρεπή τουριστική σεζόν. Ωστόσο, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε όπως λένε κυβερνητικοί παράγοντες με γνώση των τεκταινομένων, ο υπουργός θα χρειαστεί να μαζέψει τα πράγματά του από το υπουργείο…

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΕΝΑΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΒΟΥΛΗΣ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ!!

 2. Σε μια χρονιά που η Παγκόσμια πανδημία έχει διαλύσει τα πάντα, το χειρότερο είναι να είσαι Υπουργός Τουρισμού σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που τα έσοδα της εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από τον τουρισμό. Είναι πολύ καλός ο κύριος Χάρης Θεοχάρης σαν Υπουργός, καλύτερος πάντως από τα σούργελα υπουργούς του Τσίπρα.

 3. οκ 14:24 14/05/2021

  Δεν θεωρώ τον κ. Θεοχάρη κι πολύ επιτυχημένο – ΟΜΩΣ, όλοι συγκρίνονται με τους προκατόχους τους.

  Φαντάζεστε λοιπόν να διαχειριζόταν την τουριστική κρίση λόγω επιδημίας η Κονιόρδου ;!

  Ούτε …..Μογγόλος τουρίστας δεν θα πάταγε το πόδι του εδώ !

  Εκτός αν ενεργοποιούσε το …μυστικό υπερόπλο των τσάκρα ! !

 4. Neo ,
  Ανάλαβε και συ τις δικές σου ευθύνες ,,,,
  όχι αν παρ´ ελπίδα (αν και δεν φαίνεται λόγω καλής επίδοσης μας στον εμβολιασμό του πληθυσμού ) ο Κορωνοιός κάνει με παραλλαγές του αρνητική στροφή …..
  Ας δουλέψουμε όλοι με το ταμείο Ανάκαμψης για να επωφεληθούμε στις αλλαγε της κοινωνίας και των συνηθειών μας για να μπούμε σε πράσινη Ποοδο , καλώντας πίσω τους συμπατριώτες μας έφυγαν στα ξένα .

  Ας κάνουμε τις ανάγκες νας ευκαιρείς . Μας το τονίζει αυτό η Σοσιαλιστική Δι3θνης !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.