ΕΛΛΑΔΑ

Μια πρότυπη δομή μοναδικής αρχιτεκτονικής

Νηπιαγωγείο με τις καλύτερες προδιαγραφές στην Ευρυάλη Γλυφάδας

Η Ευρυάλη απέκτησε το δικό της ολοκαίνουργιο νηπιαγωγείο, μια πρότυπη δομή μοναδικής αρχιτεκτονικής, δίπλα στον παιδικό σταθμό που έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Η δημόσια εκπαίδευση στα καλύτερά της!

«Ένα ακόμη ολοκαίνουργιο σχολείο για τα παιδιά μας! Δεν φαντάζεστε τη χαρά και τη συγκίνηση που νιώθουμε: Το νέο νηπιαγωγείο της πόλης μας είναι πανέτοιμο! Στην περιοχή της Ευρυάλης, στην οδό Πύργου, δίπλα στον παιδικό σταθμό που κατασκευάσαμε την προηγουμένη περίοδο, δημιουργήσαμε το αδερφάκι του. Ένα δηλαδή ολοκαίνουργιο σχολικό περιβάλλον με αντίστοιχη αρχιτεκτονική σχεδίαση για τα νήπια της περιοχής, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και ποιοτικά υλικά», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Βάλαμε φαντασία, βάλαμε μεράκι, ρίξαμε πολλή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε. Για να καλύψουμε με τον πλέον άρτιο τρόπο τις αυξανόμενες ανάγκες της πόλης μας λόγω της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης. Από τον Σεπτέμβριο, με τη νέα σχολική χρονιά, το νέο μας νηπιαγωγείο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά μαθητές, σε μία πραγματικά πρότυπη υποδομή. Μια δημόσια σχολική δομή που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις ιδιωτικές όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.