ΕΛΛΑΔΑ

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ρόδος: 18χρονη τουρίστρια έπεσε από ταράτσα βίλας

Στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου της Ρόδου νοσηλεύεται από χθες το βράδυ, μια 18χρονη Γερμανίδα τουρίστρια, η οποία πήγε με την παρέα της στο νησί για διακοπές και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από την ταράτσα βίλας, την οποία είχαν νοικιάσει και διέμεναν στην περιοχή της Νότιας Ρόδου.

Το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα από το κέντρο έκτακτης ανάγκης (112) το οποίο έδινε το στίγμα στην περιοχή Βληχά. Η νεαρή βρέθηκε τραυματισμένη σοβαρά στο κεφάλι χωρίς τις αισθήσεις της. Την κλήση στο ΕΚΑΒ έκαναν τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, που είχαν έρθει μαζί της στη Ρόδο για να περάσουν τις διακοπές τους. Κανείς δεν γνωρίζει κάτω από ποιές συνθήκες σημειώθηκε το θλίβερό περιστατικό. Αναμένεται να παρθούν καταθέσεις από τα υπολοιπα μέλη της παρέας.

Η νεαρή κοπέλα, μεταφέρθηκε λίγη ώρα μετά στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρότατο τραύμα στο κεφάλι. Αμέσως αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο, όπου οι αρμόδιοι γιατροί έδωσαν τη δική τους μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Η 18χρονη Γερμανίδα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου της Ρόδου ενώ το απόγευμα αναμένονταν να φτάσουν από τη Γερμανία στη Ρόδο και οι γονείς της προκειμένου να βρεθούν δίπλα της στις κρίσιμες αυτές ώρες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε τόσο η αστυνομία όσο και ο αρμόδιος Εισαγγελέας Ρόδου
, προκειμένου να γίνουν οι σχετικές έρευνες.

Πηγή: Ροδιακή

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.