ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η προχειρότητα και η ανικανότητα της κυβέρνησης ΝΔ κοστίζουν στον ελληνικό τουρισμό

«Μετά τη θλιβερή παρουσία του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη στο BBC, στην οποία εξέθεσε διεθνώς τη χώρα, ακολουθεί η θλιβερή απόδειξη πως ο ελληνικός τουρισμός ανοίγει -και φέτος- χωρίς σχέδιο», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι «οι "άριστοι" της κυβέρνησης στις 13 Μαΐου ανακοινώνουν τα μέτρα, με τα οποία ο ελληνικός τουρισμός θα ανοίξει στις...15 Μαΐου».

«Πρόκειται για τον απόλυτο εμπαιγμό του κλάδου, αφήνοντας στον αέρα χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενους για δεύτερη συνεχή τουριστική σεζόν», συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ κάνει λόγο για «ιθύνοντες του "επιτελικού κράτους"», που «στρουθοκαμηλίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή, άλλοτε κάνοντας πειράματα και άλλοτε αδιαφορώντας για τον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία, παρότι τους είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει».

«Η προχειρότητα και η ανικανότητα της κυβέρνησης ΝΔ κοστίζουν στον ελληνικό τουρισμό. Η ευθύνη για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν ανήκει στο ακέραιο στον κ. Μητσοτάκη», καταλήγει.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Δεν θα έπρεπε να μιλάτε καθόλου τομάρια του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Ελληνικό τουρισμό τον εκτελέσατε το 2015 με την τεράστια εισβολή και εποικισμό των Ισλαμιστών κακοποιών λαθρομεταναστών.

 2. Τα ανεξέλεγκτα αποτελέσματα της πανδημίας κατά τα διάφορα στάδια της στην Ελλάδα , έχουν αντίκτυπο στην κυβέρνηση κατά κύριο λόγο .
  Αλλά βαρύνουν και την Αξιωματική Αντιπολίτευση σε μεγάλο βαθμό , επίσης ´
  Γιαυτο ο ΣΥΡΙΖΑ – Γυρολογικός Συνασπισμός, καλά θα κάνει να μην θεωρεί τον Covid-19 σύμμαχο του για να κοντράρει τον Κυριακο Μητσοτάκη .
  Αλλα η πολιτική του να αναζητά ευθύνες ανάλογα την περίπτωση , όταν παίρνονται αυστηρά προληπτικά μέτρα. με όλων των ειδών τις
  απαγορεύσεις και να παρουσιάζεις μετά την πτώση της οικονομίας ….. δεν είναι σωστή . Να προσαρμοστεί στο εφικτό !
  Ενω στην περίπτωση που ξανοίγουν λίγο τα μέτρα αυτά να επικαλείσαι πάλι την ασφάλεια Και να κατηγορείς τους ειδικούς που τα εισηγούνται …, δεν είναι σοβαρή πολιτική .
  ΕΙναι προς ίδιον συμφέρον ειδικό και πολύ αντιδραστικό : ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ .
  Αντίθετα το Κίνημα Αλλαγής βάζει πλάτη όπου χρειάζεται για να συμβάλει και ο πληθυσμός των πολιτών στην προσπάθεια και τις ιδέες για την
  μετά τον κορωνοιό εποχή με ανάπτυξη και πράσινη πρόοδο της οικονομίας , της κανονικότητας και της κοινωνίας μας .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.