ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη «Λεωφόρο» οι εκλογές της ΕΟΚ στις 30 Μαΐου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη διενέργεια των αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας, στις 30 Μαΐου, με φυσική παρουσία, στο ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου «Απόστολος Νικολαΐδης» ή όπως είναι ευρέως γνωστό ως «Λεωφόρος». Η παράταξη με επικεφαλής για την προεδρία της ΕΟΚ, τον Παναγιώτη Φασούλα, ήταν αρνητική για το γήπεδο της «Λεωφόρου», όμως με ψήφους 16 υπέρ, 5 κατά ελήφθη η σχετική απόφαση. Οι 5 αρνητικοί ψήφοι προήλθαν από την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, η οποία είχε εκφράσει μέσω ανακοίνωσης την αντίθεσή της στο να γίνουν οι εκλογές της ΕΟΚ στο συγκεκριμένο μέρος. Υπέρ της «Λεωφόρου» ψήφισαν οι εκπρόσωποι των άλλων δύο παρατάξεων στην προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, αυτές των Βαγγέλη Λιόλιου και Άγγελου Παπανικολάου.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΟΚ αναφέρει:

«Σε συνέχεια της δημοσιευθείσης Πρόσκλησης για την τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της 30ης Μαΐου 2021, το προσωρινό Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. κατά την συνεδρίασή του την Πέμπτη 20-5-2021 αποφάσισε κατά πλειοψηφία (16-5) ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών θα πραγματοποιηθεί στο ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ», Αθήνα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας, αρ. 160, την 30η Μαΐου 2021, λόγω των συνθηκών του Covid-19, και με ώρα έναρξης 11.00. H διαδικασία έναρξης της ψηφοφορίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 13.00.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα αναφερόμενα στην παραπάνω δημοσιευθείσα Πρόσκληση.

Τα σωματεία μέλη της Ε.Ο.Κ. θα ενημερωθούν έγκαιρα για την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων στην παραπάνω Γ.Σ. και για τυχόν λοιπά διαδικαστικά θέματα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.