Neo

«Στοίχημα»

Το ζήτημα της διαδικασίας για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής επιχείρησε να κλείσει η Φώφη Γεννηματά, αφήνοντας να εννοηθεί στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ ότι τα μητρώα θα είναι ανοικτά και την ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης.
Έτσι, το ‘στοίχημα’ τώρα μεταφέρεται στο πόσο μεγάλη θα είναι η συμμετοχή του κόσμου. Και μπορεί κανείς να μην πιστεύει ότι θα υπάρξει συμμετοχή ανάλογη του Νοεμβρίου του 2017, όταν πάνω από 200 χιλιάδες πολιτών έσπευσαν να λάβουν μέρος στην ενδοπαραταξιακή εκλογική αναμέτρηση, φαίνεται όμως ότι εκτιμάται πως και με τους μισούς να προσέρχονται στη νέα διαδικασία , η παράταξη θα έχει την ευκαιρία της για επανεκκίνηση. Για να δούμε…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μια δίορθωση . Όχι Μπατζελή ( Κατερίνα ) , που ήταν υποψήφια Περιφερειαρχης την Στερεά , αλλά προφανώς εννοείς την Ρεγγίνα Βρατζελη.

  2. H διαδικασία της εκλογής των προέδρων / αρχηγών στα Ελληνικά κόμματα , όσα την υιοθέτησαν μετά από την εισδοχή της στα δικά μας δεδομένα από τον Γιώργο Παπανδρέου είναι η πρέπουσα.
    Τα μέλη και οι φίλοι των κομμάτων εκλέγουν δημοκρατικά τον κατα την γνώμη τους καλύτερο να τους να τους αντιπροσωπεύσει για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα .
    Έτσι επιβραβεύουμε τους τίμιους και ικανούς , καταργώντας όσους δεν κατάφεραν προοδο στο σύνολο .
    Βάσει αυτής της σωστής πολιτικής βγήκε και ο Μητσοτάκης στην ΝΔ ,
    ενώ διαφορετικά θα ειχαμε στην θέση του τον εκλεκτό των βαρόνων του κόμματος αυτού που ήταν ο Μειμαράκης …..
    Αν υιοθετήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι σχετικό , ο προεδρός τους δεν θα βγαίνει από την στενή παρέα της στάνης των σταλινικών που ηγούνται ή των γυρολόγων από αλλά κόμμα που κοροϊδεύουν “εαυτούς και αλλήλους “ .
    Ίσως τότε να έχουμε ουτε συνοθύλευμα “αριστερόακροδεξιοφασιστων “ αλλά όχι και συνεργασίες με ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, , Ξενογιαννακοπουλες , Μπατζελή , Ραγλκουσηδες και Μπιστηδες !
    Καρεκλοκινηγους με αλλά λόγια !
    .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.