Neo

Τελικά, έκλεισε ή όχι ο κύκλος του ΠΑΣΟΚ;

Σφόδρα ενοχλημένοι από τις συνεχιζόμενες αναφορές του Ανδρέα Λοβέρδου στο ΠΑΣΟΚ, εμφανίζονται ‘κύκλοι’ της Χαριλάου Τρικούπη, θυμίζοντας με νόημα ότι ήταν εκείνος που δήλωνε το 2012 ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο.
«Εμείς δεν φύγαμε ποτέ από το ΠΑΣΟΚ», σημειώνουν οι ίδιοι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα πρέπει να εκμεταλλεύεται κανείς το ‘brand name’ του πάλαι ποτέ κραταιού κόμματος, ειδικά από τη στιγμή που εκτός από το ‘brand name’, αυτό κουβαλάει μαζί του και ένα δυσβάσταχτο χρέος, το οποίο κανείς δεν θα ήθελε στην πραγματικότητα να κληθεί να διαχειριστεί εκ νέου.
Δεν είναι λίγοι, τέλος, εκείνοι μεταξύ των ‘άσπονδων φίλων’ του Ανδρέα Λοβέρδου, που σημειώνουν με νόημα πως δεν είναι ακριβώς και …φανατικοί ΠΑΣΟΚοι όσοι στηρίζουν τον Ανδρέα Λοβέρδο στην εσωκομματική κούρσα για την ηγεσία, στέλνοντάς του εμμέσως το μήνυμα ότι μπορεί να …εκτεθεί. Σε κάθε περίπτωση, τονίζουν ότι δύσκολα θα βρεθεί στέλεχος στον χώρο που να είναι «πιο ΠΑΣΟΚ από την Φώφη»…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο κύκλος του ΠΑΣΟΚ δεν έκλεισε που να χτυπάτε τον κωλο σας κάτω….

  2. FEMA 9:41 13/05/2021

    ΝΑΙ,Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΕΙΣΕ !!!
    ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ–ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΑ ΛΑΘΗ ,ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΟΛΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!!
    ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΝΟΗΤΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ –ΜΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !!!
    ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!
    Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΝΔ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ–ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ!!
    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ

  3. Το ζητούμενο για τους Δημοκράτες πολίτες της πατρίδας μας δεν είναι να αποκηρύξουν ένα προοδευτικό κόμμα που υπήρξε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και τα επιτεύγματα του τα οποία άλλαξαν την χώρα και την οικονομική υπόσταση των Ελλήνων με περισσότερες από ποτέ άλλοτε Δημοκρατικές διαδικασίες και δικαιώματα για τους ελεύθερους αλλά νομοταγείς πολίτες .
    Από την άλλη όμως, όπως έδειξε τελευταία διακυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ . την περίοδο 2009-2011 υπό τον Γιώργο Παπανδρέου είχε βάλει σκοπό να εξαληψει όλες τις τυχόν παραβλέψεις ή τις τυχόν υπερβάσεις του σε θέματα δικαιοσύνης και των υπολοίπων. ανεξάρτητων αρχών , τις οποίες ενδυνάμωσε αμέσως μόλις ανέλαβε …
    Αυτό δεν άρεσε στα ειδικά συμφέροντα , μέρος των οποίων ήσαν και τα συμφέροντα προσώπων ή κομμάτων που Πολέμησαν με λύσσα τον περισσότερο ενεργητικό υπέρ των δημοκρατικών συμφερόντων του Ελληνικού Λαού, πρωθυπουργό από την μαρταπολιτευσυη και εντεύθεν .
    Έτσι για μεν την αλλαγή του ονόματος λίγο το κακό ,για δε το νόημα , τον σκοπό , τον τρόπο , το ήθος και ύφος της πολιτικής του
    ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. που αντικατέστησε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικο Κίνημα εμείς της Βάσης του είμαστε αμετακίνητοι .
    Βράχοι ! Αυτό ας το έχουν υπόψην τους όσοι και οποίοι διεκδικήσουν την αρχηγία του σε λίγους μήνες !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.