ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για δεύτερη σερί χρονιά

Ακάθεκτος στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Ένας αποφασισμένος και πολύ σταθερός Στέφανος Τσιτσιπάς, εξασφάλισε για δεύτερη σερί χρονιά την παρουσία του στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε λίγο περισσότερο από δύο ώρες για να κάμψει την αντίσταση του Ισπανού Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (Νο 12 στην παγκόσμια κατάταξη), επικρατώντας με 6-3, 6-2, 7-5 στο ματς του 4ου γύρου, και να περάσει σους «8», όπου πιθανότατα τον περιμένει η μεγάλη μάχη με τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ο Τσιτσιπάς έδειξε από την αρχή του αγώνα τις... άγριες διαθέσεις του. Ξεκίνησε με break, προηγήθηκε 3-0 και άντεξε στην προσπάθεια επιστροφής του Καρένιο Μπούστα, σώζοντας δύο break points στο 4-2, για να φτάσει στο 6-3. Ακόμη πιο εντυπωσιακός ήταν ο 22χρονος πρωταθλητής στο δεύτερο σετ, όπου «έσπασε» δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του, προηγήθηκε 4-0 και έφτασε άνετα στο 6-2. Το τρίτο σετ ήταν σαφώς πιο κλειστό, αφού ο Ισπανός έσωσε τρία break points στο πρώτο γκέιμ και... πήρε φόρα, παίρνοντας προβάδισμα 3-0 και 4-1. Ο Ελληνας τενίστας επέστρεψε γρήγορα, ισοφάρισε 4-4 και έκανε το κρίσιμο break στο 11ο γκέιμ, κλείνοντας το ματς με 7-5.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.