Neo

Δεν μπορούσε να μην «αδειάσει» τον Πολάκη ο Τσίπρας

Ο Neo έχει ενημερώσει τους αναγνώστες του ότι από την πρώτη στιγμή που έμαθαν στην Κουμουνδούρου ότι ο Παύλος Πολάκης δήλωσε στο facebook πως θα… εμβολιαστεί από Σεπτέμβριο κατά του κορωνοϊού, τραβούσαν τα μαλλιά τους. Εξάλλου, η ΝΔ αξιοποίησε δεόντως τις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας για να αμφισβητήσει την προσήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στον εμβολιασμό. Τούτων δοθέντων, θα ήταν… εξαιρετικά δύσκολο για τον Αλέξη Τσίπρα να μην «αδειάσει» τον Παύλο Πολάκη, έστω και με το «γάντι», όπως έκανε χθες κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο εμβολιασμός, παρά τις καθυστερήσεις, τα προβλήματα και τις απαράδεκτες αποφάσεις της Επιτροπής που εργαλειοποιήθηκε από την κυβέρνηση, είναι η μόνη άμυνα που διαθέτει η ανθρωπότητα απέναντι στον φονικό ιό και αποτελεί αποτελεί πράξη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που είπε αναλυτικά για το θέμα: «Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η πανδημία δεν τελείωσε. Είναι υπαρκτός και σοβαρός ο κίνδυνος από τις μεταλλάξεις. Την ίδια ώρα, ο ρυθμός του εμβολιασμού – και άρα το πολυπόθητο τείχος ανοσίας – είναι πολύ αργός. Ο εμβολιασμός, παρά τις καθυστερήσεις, τα προβλήματα και τις απαράδεκτες αποφάσεις της Επιτροπής που εργαλειοποιήθηκε από την κυβέρνηση, είναι η μόνη άμυνα που διαθέτει η ανθρωπότητα απέναντι στον φονικό ιό και αποτελεί αποτελεί πράξη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης. Για αυτόν τον λόγο, ορθώς πρωτοστατήσαμε τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο για την άρση της πατέντας των εμβολίων. Καμία κρίση δεν ξεπερνιέται χωρίς κοινωνική αλληλεγγύη, ειδικά η υγειονομική». Και ο νοών, νοείτω…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Όταν έρχεται στο “ survival “ της αφεντοπουτσουναρας του , ο Αλέξης Τσίπρας δεν κολλάει σε υποχρεώσεις ή φιλίες και σε πολιτικές σχέσεις που για άλλους πολιτικούς ίσως κάτι τέτοιο να μετράει ……
    ΕΧΕΙ ήδη προδώσει ή, κοροϊδέψει πλείστους όσους συνεγργάστηκε,
    αρχής γενομένης με τον τους προέδρους του τότε Συνασπισμού Κωνσταντόπουλο , Αλεκο Αλαβάνο ή τις μνήμες των Λ . Κύρκου και Μ. Παπαγιαννάκη .
    Θα κολλούσε στην πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντοπουλου , τον αδελφικό “ φίλο” του Λαφαζάνη ή, τον Γιάννη με ένα “ ν “;
    Με τον Μικη ´Θεοδωρακη το ίδιο όπως και με τον αείμνηστο Μανόλη Γλέζο !
    ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ .
    Νυν υπέρ πάντων ο αγών επιβιώσεως και μάλιστα σε κότερα εφοπληστήνων των οποίων τα συμφέροντα έχουν τακοποιηθεί ρουσφετολογικά .
    Τα Σφακιά δεν είναι οι βίλες στο ΣΟΥΝΙΟ που μπορούν να ατιμάζονται όπως θα αποφανθεί στο τέλος και ο Παύλος Πολάκης αν δεν εγκλειστεί εντωμεταξύ κάπου για θεωρεία ή πράξη ή καμία του υπεραισιόδοξη εξοκοινοβουλευτικη απρέπεια, λόγω αφοσιωσής του στον Πρόεδρο του και αρχηγό της λαμογιάς με τον Καμμένο !
    Για όσους διερωτώνται γιατί. Δεν τα ψέλνω και στον Μητσοτάκη, ας κάνουν υπομονή
    Α?λλωστε είναι ελάχιστοι οι πρώην πασοκοι που πήγαν σε αυτήν την πλευρά προδίδοντας τα δημοκρατικά τους ήθη. . ΕΧουν δε, ήδη κόψει το χέρι τους από τον ώμο εφοσον ο α Κυριάκος ακόμη δεν έχει αποταξει τον ΚΒΣΤΑΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣΜΟ. Από την ΝΕΑ ατού Δημοκρατία !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.