ΕΛΛΑΔΑ

Το μωρό «μου» έμεινε ορφανό

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανάρτηση του αστυνομικού που μπήκε πρώτος στο σπίτι της Καρολάιν

«Η Λυδία μου, το μωρό μου, σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…». Συγκλονίζουν τα λόγια του αστυνομικού Χρήστου Βαρδίκου, αρχιφύλακα Άμεσης Δράσης, ο οποίος ήταν εκείνος που πήρε στην αγκαλιά του το 11 μηνών μωρό της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Πριν από τρεις εβδομάδες, είχε προκαλέσει ανατριχίλα το βίντεο με τη συγκλονιστική μαρτυρία του αρχιφύλακα, ο οποίος απομάκρυνε το βρέφος από τον τόπο της φρίκης καθώς έκλαιγε γοερά.

Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ομολογία του συζύγου του θύματος, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο Χρήστος Βαρδίκος έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram τα εξής: «Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε… Ένας επίλογος που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει… κι όμως… το απόλυτο μαύρο… με την ομολογία του, το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου. Η Λυδία “μου”, το μωρό “μου”, σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…».

Ο 40χρονος αστυνομικός, πατέρας κι αυτός ενός μικρού παιδιού, είχε περιγράψει, μετά το έγκλημα, όλα όσα αντίκρισε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Σύμφωνα με όσα είχε πει, ήταν ξημερώματα όταν έλαβαν κλήση για βοήθεια. Έφτασαν άμεσα στο σημείο και βρήκαν τη γειτόνισσα που είχε μιλήσει με τον σύζυγο της Καρολάιν, ενώ στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο που ήταν παραβιασμένο και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Όταν μπήκαν στον χώρο του σπιτιού και κατά την εξερεύνησή του, είδαν αρχικά το σκύλο κρεμασμένο και τότε κατάλαβαν πως «εδώ έχει συμβεί κάτι άλλο, κάτι όχι συνηθισμένο». Στη συνέχεια, ανέβηκαν στη σοφίτα και βρήκαν μισάνοιχτη την πόρτα.

Εκεί είδαν την Καρολάιν νεκρή και δίπλα το μωρό, το οποίο ακουμπούσε πάνω στη μαμά του.
«Oσος καιρός και να περάσει, είναι δεδομένο πως ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο», είχε πει μεταξύ άλλων ο 40χρονος τονίζοντας πως: «Όταν είδα το παιδί, κατέρρευσα συναισθηματικά».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.