ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την Κρήτη, στην Αθήνα

Εσωκομματικής δουλειάς …συνέχεια

Στην Κρήτη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Φώφη Γεννηματά, που συνεχίζει κανονικά τόσο τις περιοδείες της, με το βλέμμα και στις εσωκομματικές εκλογές, όσο και τις πολιτικές παρεμβάσεις σε αντιπολιτευτικούς τόνους.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής της στο Ηράκλειο της Κρήτης, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος για την Πράσινη Ανάπτυξη και το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο, παραβρέθηκε σε τρισάγιο στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, επισκέφθηκε το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη και συναντήθηκε με μέλη του Δικτύου Νεολαίας. Παράλληλα, είχε επαφές με φορείς του νησιού, αλλά και στελέχη και μέλη του κόμματος, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι στενοί συνεργάτες της, οι οποίοι τη συνόδευσαν. Δεν θα πρέπει να λησμονείται άλλωστε, ότι το Ηράκλειο της Κρήτης είναι η γενέτειρα του Νίκου Ανδρουλάκη, που θεωρείται βέβαιο ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, και με τον οποίο στελέχη κοντά στην πρόεδρο, θεωρούν ότι θα ‘κονταροχτυπηθεί’.

Τέτοιου είδους δραστηριότητα θα έχει και αυτή την εβδομάδα, συνεχίζοντας, στην Αθήνα πια, στο μοτίβο των εσωκομματικών επαφών που έχει χαράξει το τελευταίο διάστημα με τηλεδιασκέψεις με στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος, σαν αυτή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Δυτική Αθήνα, καθώς επίσης με ραντεβού και συζητήσεις σε επίπεδο παραγόντων της Αυτοδιοίκησης, του συνδικαλιστικού κινήματος, των εργαζομένων σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις κ.ο.κ.

Η Φώφη Γεννηματά, εξάλλου, φέρεται να έχει αποφασίσει να συνδυάζει σε κάθε ευκαιρία την άσκηση πολιτικής, με την εσωκομματική κούρσα που έχει μπροστά της. Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες της, εξάλλου, και χωρίς να μπορούν να έχουν ασφαλή συμπεράσματα από τα δημοσκοπικά ευρήματα, καθώς είναι πολύ νωρίς, τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως ευοίωνα για την ίδια. Και αυτό διότι, θεωρείται αν μη τι άλλο βέβαιο ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα είναι στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Είναι άλλωστε, λένε, εκείνη που διπλασίασε στην πράξη τα ποσοστά του κόμματος, κόντρα σε όσους το υπόσχονται γενικώς και αορίστως, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, αφήνοντας εμμέσως αιχμές κατά του Ανδρέα Λοβέρδου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.