ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μιλανέζος ο Ντίνος Μήτογλου

Μόνο η ανακοίνωση απέμενε για να ανήκει και επισήμως στην Αρμάνι Μιλάνο ο Ντίνος Μήτογλου, με τον ιταλικό σύλλογο να γνωστοποιεί τη συμφωνία του με τον 25χρονο Έλληνα διεθνή φόργουορντ σήμερα το απόγευμα (25/6). Η συμφωνία αφορά διετές συμβόλαιο, με την παρουσία του Έτορε Μεσίνα στην τεχνική ηγεσία να αποτελεί σημαντικό κριτήριο ως προς την απόφαση του Μήτογλου να συνεχίσει στο Μιλάνο την καριέρα του. Ο Ντίνος Μήτογλου θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά (29/6-4/7) και μετά από την άδεια για να ξεκουραστεί θα... μετακομίσει στο Μιλάνο.

«Για εμένα αυτή είναι μια νέα πρόκληση. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στη νέα ομάδα μου, να γνωρίσω τους προπονητές και τους νέους συμπαίκτες μου. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι ένας σύλλογος με μεγάλες φιλοδοξίες. Επιθυμία μου είναι να κάνω ό, τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της,» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ομάδας του Μιλάνου ο Μήτογλου.

Ο Έλληνας γενικός διευθυντής της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, επισήμανε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Αρμάνι: «Ο Μήτογλου, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη αποκτήσει σημαντική εμπειρία, είναι ένας νεαρός παίκτης, με υψηλού επιπέδου σωματική δομή και τεχνική κατάρτιση». «Είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε το Μιλάνο και είμαστε πεπεισμένοι ότι έρχεται σε εμάς στην ιδανική στιγμή,» πρόσθεσε ο πρώην γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο 25χρονος φόργουορντ είχε αποχαιρετήσει ήδη από χθες με ανάρτησή του στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα Socia Media τον Παναθηναϊκό, μετά από τέσσερις σεζόν με την πράσινη φανέλα, ενώ νωρίτερα σήμερα (25/6) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε το δικό της «αντίο» στον Κώστα Μήτογλου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.