ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιες οι επόμενες κινήσεις του Ανδρέα Λοβέρδου…

Μήνας πολιτικού «οργασμού»

Έναν μήνα πολιτικού …οργασμού, υπόσχεται στους συνομιλητές και τους πολιτικούς του φίλους ο Ανδρέας Λοβέρδος, που έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής στα τέλη του χρόνου.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, αντιλαμβανόμενος ότι πρόκειται για τον τελευταίο μήνα με τα πάντα ανοιχτά πριν από τα ‘μπάνια του λαού’, που για το ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονικά ‘ιερά’, θεωρεί τον Ιούνιο μοναδική ευκαιρία για να αποτελέσει τον μήνα – γέφυρα του ίδιου και της δραστηριότητάς του με τον Σεπτέμβριο, οπότε και αναμένεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, που θα καταλήξει στον ‘οδικό χάρτη’ των εσωκομματικών εκλογών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρώην υπουργός, προγραμματίζει να παρουσιάσει την πολιτική του διακήρυξη στις 16 Ιουνίου, σε μία εκδήλωση που αναμένεται να ‘σηκώσει σκόνη’, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες. Για την πολιτική αυτή διακήρυξη, εξάλλου, εργάζονται εδώ και εβδομάδες επτά διαφορετικές ομάδες που έχει συστήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιάσει και μία ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα καλεί πολίτες και πολιτικούς σε διάλογο. Στόχος είναι, μετά από την ολοκλήρωση του τελευταίου, να καταθέσει το τελικό πολιτικό του κείμενο τον Σεπτέμβριο.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του σε επίπεδο περιοδειών. Είναι αποφασισμένος να συνεχίσει σε αυτή την φάση τις στοχευμένες μίνι περιοδείες του, αφού ακόμα ισχύουν κάποιοι περιορισμοί λόγω πανδημίας, με επόμενο σταθμό την Πύλο. Παράλληλα, προγραμματίζει σειρά ομιλιών και παρεμβάσεων σε συνέδριο, μία επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη κ.ο.κ.

Όσο για τα όσα είπε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας για εκείνον και τι πρόκειται να γίνει εφόσον κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, ο Ανδρέας Λοβέρδος μόνο ως ‘δώρο’ τα αντιλαμβάνεται, καθώς με το να επιχειρήσει ένας πρώην πρωθυπουργός να ‘νομιμοποιήσει’ φήμες γύρω από τις πολιτικές του προθέσεις, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ βρήκε το ‘πάτημα’ να απαντήσει δημοσίως, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.