Neo

«Ναι» στο ΠΑΣΟΚ, αλλά…

«Ναι» στην επιστροφή στο «ΠΑΣΟΚ», λέει ο Αναπληρωτής Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Οικονόμου, που μεγάλωσε εξάλλου μέσα στο ΠΑΣΟΚ, πλην όμως παρατηρεί ότι αυτό από μόνο του δεν αρκεί.

Ειδικότερα, μιλώντας στο “The Socialist” για την ‘επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ’, δηλώνει πόσο συναισθηματικά δεμένος είναι με το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, για αυτό και λέει πηγαία ‘ναι’ σε αυτήν. «Το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και ύστερα από τις συνεχιζόμενες επιθέσεις ενός κατεστημένου που τους ‘χάλασε τη σούπα’, έχει συνδεθεί στη μνήμη του λαού μας με καλύτερες μέρες, μέρες κοινωνικής κινητικότητας και εθνικής περηφάνιας», σημειώνει, βάζοντας όμως ένα ‘αλλά’ στην κουβέντα.

«Ενώ λοιπόν το συναίσθημά μου και η λογική μου δείχνουν ΠΑΣΟΚ, ξέρω αυτό ούτε αρκετό είναι, ούτε ακίνδυνο. Δεν έχει νόημα να είμαστε κουβαλητές αυτού του μεγάλου ονόματος, αν δεν ξέρουμε πως μπορούμε σήμερα, όσα μπόρεσε αυτό κάποτε. Ότι όσα καινούρια πράγματα έφερε τότε στην πολιτική μας ζωή, άλλα τόσα, περισσότερα και διαφορετικά, χρωστάμε να φέρουμε σήμερα», λέει. Και καταλήγει : «Ναι στο ΠΑΣΟΚ ως παρακαταθήκη από αγωνιστικές μνήμες, όχι ως νοσταλγία απομάχων. Μόνο έτσι θα συναντηθούμε ξανά με τους ‘μη προνομιούχους’, μόνο έτσι θα αποκτήσουμε ξανά την πολιτική μας ηγεμονία»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.