ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε την ανακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ για "την αύξηση των χρεών της Ν.Δ. επί θητείας Κυριάκου Μητσοτάκη"

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «για την αύξηση των χρεών της ΝΔ», εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον «μπαταχτσή».

Συγκεκριμένα στην δήλωσή του αναφέρει: «Τριάντα εκατομμύρια ευρώ επιπλέον κάθε χρόνο φορτώνει στην πλάτη του ελληνικού λαού ο μπαταχτσής πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή είναι η ετήσια αύξηση των χρεών της Νέας Δημοκρατίας, που έχει τη δική του υπογραφή, από την ημέρα που έγινε πρόεδρος του κόμματος μέχρι σήμερα». Ακολούθως εξηγεί: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει φεσώσει συνολικά τη Νέα Δημοκρατία τέσσερα χρόνια τώρα 128 εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Δημοκρατία. Τα συνολικά χρέη του κόμματος αγγίζουν τα 342 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, σχεδόν τα 2/3 των χρεών έχουν προκύψει από θητείες όλων των προηγούμενων προέδρων που είχε στην ιστορία της και το υπόλοιπο 1/3 μόνο στη θητεία του σημερινού προέδρου της! Την ίδια στιγμή το χρεοκοπημένο κόμμα που μας κυβερνά ψήφισε τον πτωχευτικό που πετάει νοικοκυριά από τις εστίες τους και βγάζει στο σφυρί περιουσίες και πρώτες κατοικίες, ακόμη και φυσικών προσώπων».

Καταλήγοντας, υποστηρίζει: « Όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Μητσοτάκη. Αυτός είναι μαθημένος, όπως φαίνεται, να μην πληρώνει τα χρέη του και να συνεχίζει το πλιάτσικο εις υγείαν των κορόιδων, δηλαδή των Ελλήνων πολιτών».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.