ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

UEFA: Κανονικά στο CL η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους θα συμμετάσχει στην εφετινή διοργάνωση του Champions League. Η UEFA, σε επιστολή της 14ης Ιουνίου που εστάλη στο σωματείο με κοινοποίηση και στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας, ανακοινώνει πως αποφάσισε να αποδεχθεί τους «μπιανκονέρι» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσή της, ύστερα απ΄ όλα τα γεγονότα που προηγήθηκαν και αφορούσαν την εμπλοκή τους στη δημιουργία της European Super League.

Στις 9 Ιουνίου, η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA είχε αναστείλει (μέχρι νεωτέρας) τη διαδικασία κατά των Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για τα γεγονότα που σχετίζονταν με το νέο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ.

«Παραμένουμε πιστοί και θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη θέση μας σε όλες τις σχετικές δικαιοδοσίες», ανέφερε το σώμα που κυβερνά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, υπό την προεδρία του Σλοβένου Αλεξάντερ Τσέφεριν.

«Η νομιμότητα των αθλητικών πειθαρχικών διαδικασιών, με το δικαίωμα προσφυγής στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), έχει από καιρό αναγνωριστεί ως ουσιαστική για ομοιόμορφη απονομή δικαιοσύνης στον αθλητισμό».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.