Neo

Βασιλικός τουρισμός…

Έτσι περιγράφει σε ανάρτησή του για την συνάντηση της Βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας, με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Γιώργος Πεταλωτής. Επιχειρεί, εξάλλου, σε λίγες λέξεις, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
«Θα μπορούσε να είναι μία επισκέπτρια συμπαθής κυρία, με έναν μεγαλεπήβολο απαρχαιωμένο τίτλο που κοστίζει μερικά εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στους φορολογούμενους Ισπανούς , για να νομίζει ότι είναι γαλαζοαίματη. ´Όμως η πραγματικότητα το χαλάει. Η βασίλισσα Σοφία αποτελεί το συνδετικό κρίκο των δύο πιο αποτυχημένων και διεφθαρμένων ‘βασιλικών οίκων’ της Ευρώπης. Ελλάδας και Ισπανίας . ´Οσο εμείς ακούμε τη Σοφία να εκφράζει εγκωμιαστικούς λόγους, ο βασιλιάς σύζυγός της βρίσκεται σε αυτοεξορία - αντί για φυλακή - λόγω πράξεων τεράστιας διαφθοράς. Για το βασιλικό οίκο των Γλύξμπουργκ τι να πρωτοπεί κανείς. Στην περίπτωση αυτή μόνον οι (τουλάχιστον) 30.000 χρυσές λίρες της προίκας της, βγαλμένες από τις τσέπες των εξαθλιωμένων μεταπολεμικών Ελλήνων, αρκούν . Όσο για το Τατόι που περηφανεύεται ο πρωθυπουργός, για τα φυγαδευμένα - νύχτα - κοντέινερς με πίνακες και τιμαλφή, ακόμη εκκρεμεί η εξήγηση πώς και γιατί αποδόθηκαν από την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην οικογένεια Γλύξμπουργκ», γράφει. Και δεν έχει άδικο…

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Δουλάκι είσαι και φαίνεσαι….Ευτυχώς που έχεις δεύτερο βρακί και μπορείς να μας κάνεις μάθημα ιστορίας… το ακούσαμε κ αυτό. Ο Βενιζέλος ήταν αρχιστράτηγος και ελευθέρωσε τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη και έδωσε και το όνομά του στην Αλεξανδρούπολη!!! Έλεος! To ανάθεμα του Βενιζέλου το γνωρίζεις; Όσο για τη μικρασιατική καταστροφή μια και είσαι δεινός ιστοριοδίφης δεν έχεις ακούσει τίποτα για το ρόλο των μεγάλων δυνάμεων…Ο εξωγενής παράγων είναι ο ρυθμιστής… Αυτός επέβαλε και τη χούντα, ανέτρεψε το πολίτευμα κτλ. Αλλά ας μην εθελοτυφλούμε…

 2. ΕΣΥ , προσωπικά , FEMA / ΨΕΜΑ ,
  (όχι το Εθνικό Σύστημα Υγείας που θέσπισε και εφάρμοσε το Πανελλήνιου Σοσιαλιστικό Κίνημα, υο οποίο σαμποτάριζε μια ζωή ο Τσίπρας σου ).
  Πατσαβούρα , συριζοτρολ ,
  Τι, εχεις. Προσφέρει ,έστω και με λόγια εδώ ,….
  έστω και με τα κεφαλεα σου γράμματα που αναρτείς την προπαγάνδα σου,
  Ανδρογύναικο απόβρασμα ,
  χωρίς τσιπα και σεβασμό στην δημοκρατική ανταλλαγή πολιτικών απόψεων ;
  Το έχεις ενισχύσει αν και όταν χρειάζεται Υποστήριξη;
  Όσο για τον Φλαμπουραρη , τον συνέταιρο του πατρος Τσίπρα και φίλων της χούντας του Παπαδόπουλου οπυ η ο οικογενεια Τσίπρα έγινε οικονομικά ισχυρή ,αφού εκτελούσε κτρατικα έργα χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές και νόμους
  Είναι η όχι σωστό Ότι κατήγγειλε κλοπή του αυτοκινήτου του , την στιγμή που είχε παρκάρει παράνομα για μέρες καπου που απαγορεύονταν ; ….Για ποιά βοσκή μιλάς βρε φρόκαλο , κΙ ανάγωγο πλάσμα ;

  ΣΗΜ . Τέτοιο ΕΣΥ φαίνεται είχε κατά νου την περασμένη εβδομάδα όταν ξερνούσε δηλώσεις ο Τσίπρας .
  Γλύψε ΕΣΥ τον εμετό του ηγέτη σου λοιπόν , Δι ασιατικό FEMA/ΨΕΜΑ
  …..Έτσι θα ξαναγίνει το κομμα σου από τις επόμενες εκλογές . Με το ζόρι θα μπαίνει στην Βουλή !
  Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ- ΥΡΟΛΟΓΟΙ. υποστηρίξεται και από τον Κώτσο Καραμανλή, τους βασιλικούς και τους ακροδεξιους .
  Λογω μιας σιωπηρής μεν , αλλά τόσο εμφανούς. συμφωνίας του σημερινού Δίπολου που. Καλλιεργεί σκοπίμως τον Διχασμό του ελληνικού απλού Λαού .
  Όπως θα έλεγε και ο αγλομαξης σου Τσίπρας :
  sleep on this side !

 3. FEMA 21:16 07/06/2021

  ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ,ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΜΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΤΟΙ?
  ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!
  Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ !!!
  ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ–ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ?
  ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΕ !!
  ΜΠΟΓΔΗ

 4. FEMA 21:04 07/06/2021

  ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ–ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ !!!
  ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΚΙ !!!
  ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ,ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
  ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ –ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΩ
  ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣΠΟΡΟ -ΓΙΑΤΙ?
  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ –ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ !!!
  ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!
  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ?
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

 5. Πολύ σωστά όλα τα επιχειρήματα του αγαπητού , τίμιου και προοδευτικού πολιτικού που έχει αφήσει κατά την διάρκεια της δικής του θητείας σε διακυβέρνηση .
  Δηλαδη μόνον καλά αποτελέσματα , παραδείγματα και συμβολισμούς έχει να επιδείξει ο πολιτικός μας αυτός.
  Όσο για το ΤΑΤΟΙ , αυτό είναι πια ένα Μουσείο Ιστορικής σημασίας για τον Τόπο μας και ανήκει στον λαό του .
  Ας το προχωρησουμε για το καλό της ιστορικής μνήμης με την αναγκαία υπενθύμιση σε τυχόν λάθη των τότε κυβερνήσεων μας.
  Το ότι οι γάμοι , τα πανηγύρια, η προικοδότησης την Σοφίας αλλά και η ξαφνική Εξαφάνιση των έργων τέχνης που εξαφανίστηκαν όταν στα πράγματα ήταν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι καταγεγραμμένο !
  Μέσα σε εμποροκιβώτιο έργα τέχνης από τα ανάκτορα της Κέρκυρας, τα τσέπωσε η οικογενεια Γλύξμπουργκ ενώ οι του ΤΣΙΠΡΑ συντροφοι του Συνασπισμού Τότε έκαναν ότι δεν έβλεπαν .

 6. Τόση μικροψυχία…Γνωρίζει ιστορία ο κύριος Πεταλωτής; Αμφιβάλλω. Αλλά η εμπάθεια τυφλώνει… Η αλήθεια είναι ότι η δυναστεία του Γεωργίου του Α΄ έχει προσφέρει πολλά στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Κ μόνο ότι διπλασίασαν την Ελλάδα… Λίγος σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Αλλά πού να βρεθεί από ανθρώπους μίζερους, μικρόψυχους, κομπλεξικούς και αμαθείς. Εύγε στον πρωθυπουργό !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.