ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ζυμαρικά με φέτα και ντοματίνια

Μπορεί η σχέση μου με την μαγειρική να μην είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν, αναγνωρίζω όμως ότι είναι μια μορφή τέχνης. Οι δικές μου μαγειρικές δεξιότητες περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα, κι αυτά με όχι και σίγουρη επιτυχία. Επομένως, όταν βρίσκω στο internet, ή στην αγαπημένη μου εφαρμογή TikTok, συνταγές πανεύκολες, γρήγορες και με level επιτυχίας πέραν του προσδοκώμενου, δίνω μια παραπάνω προσοχή.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει viral η συνταγή που πιστεύω ότι δεν την είχε σκεφτεί κανείς από εμάς. Στην καραντίνα, όμως, όλα βρήκαν τον χώρο τους στο internet, αφού ο χρόνος που περνάμε όλοι στα social media τις ημέρες του εγκλεισμού είναι υπερβολικά πολύς. Η εν λόγω συνταγή βέβαια είχε γίνει πρωτοβγεί το 2019 από την food blogger Jenni Häyrinen, η απήχηση της οποίας όμως είχε περιοριστεί μόνο στην Φινλανδία.

Χάρη στον λογαριασμό στο TikTok @feelgoodfoodie, η συνταγή αυτή έχει ταξιδέψει πολύ μακριά, μιας και την έχουν δει και εκθειάσει 7,5 εκατομμύρια. Για την παρασκευή της χρειάζεσαι υλικά που έχεις ήδη στην κουζίνα σου, με τα βασικά να είναι η φέτα, τα ντοματίνια και τα ζυμαρικά.

Ο τρόπος είναι απλός: Σε ένα ταψί προσθέτεις ντοματίνια, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια στη μέση, βάζεις ένα ολόκληρο κομμάτι φέτας. Τα αφήνεις στο φούρνο για μισή ώρα, μέχρι να λιώσουν και ταυτόχρονα βράζεις τα ζυμαρικά. Μόλις έχουν γίνει όλα, ρίχνεις τα έτοιμα ζυμαρικά στο ταψί, ανακατεύεις και… the end.

@feelgoodfoodieBaked feta pasta with cherry tomatoes!! Recipe on blog • Inspired by @grilledcheesesocial 😘 #tiktokpartner #LearnOnTikTok #fetapasta #recipes♬ original sound - Feel Good Foodie

Στο ακόλουθο βίντεο μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα βήματα που ακολουθεί η @feelgoodfoodie και τρεις διαφορετικές εκδοχές της viral συνταγής:

Πηγή: marieclaire.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.