Neo

41 χρόνια μετά, ζει…

Ο λόγος για την φοιτήτρια της Παντείου Σχολής τότε, Σωτηρία Βασιλακοπούλου, μέλους της ΚΝΕ που χτυπήθηκε θανάσιμα έξω από το εργοστάσιο της ΕΤΜΑ, στην προσπάθειά της να μοιράσει προκηρύξεις του ΚΚΕ στους εργάτες.
«Η Σωτηρία ζει μέσα από τον σύγχρονο ηρωισμό όσων δεν σκύβουν το κεφάλι», σημειώνουν στο ΚΣ της ΚΝΕ, με τη συμπλήρωση 41 ετών από τη δολοφονία της χθες, τονίζοντας παράλληλα ότι αποδείχθηκε πως ο μεγαλύτερος φόβος των εκμεταλλευτών είναι να συναντηθούν οι εργαζόμενοι και εργαζόμενες, οι νέοι και οι νέες, με την επαναστατική ιδεολογία και πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. «Η θυσία της Σωτηρίας δεν έμεινε αδικαίωτη, γιατί από τη μέρα εκείνη μέχρι σήμερα, είναι χιλιάδες αυτοί που επέλεξαν τον ίδιο δρόμο με εκείνη. Είναι χιλιάδες αυτοί που θα συνεχίσουν τον αγώνα για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον Σοσιαλισμό», λένε, καταλήγοντας ότι «οι θυσίες μας δεν πάνε χαμένες, θα νικήσουμε!».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Οι σφαγές Ελλήνων από τους κομμουνιστές στον Μελιγαλά, στον Φενεό, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και στις Τρεις Γέφυρες όπου κύλησε αίμα αθώων Ελλήνων είναι πολύ νωπές σε όλους μας. Σκατά στα κουμμούνια τους μόνιμους προδότες της Ελλάδας και των Ελλήνων.

  2. οκ 11:10 29/07/2021

    ΚΚΕ να μας πει πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι φυλακίστηκαν εξορίστηκαν εξοντώθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα επειδή τόλμησαν να υπαινιχθούν έστω κριτική εναντίον του κομμουνισμού…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.