ΕΛΛΑΔΑ

8 π.μ. – 1 μ.μ. στο πάρκινγκ της Γ΄Μαρίνας

Δωρεάν rapid test για όλους το Σάββατο 3 Ιουλίου στην παραλία Γλυφάδας

Δωρεάν rapid test για όλους το Σάββατο 3 Ιουλίου (8 π.μ. – 1 μ.μ.) στο πάρκινγκ της Γ΄Μαρίνας, στην παραλία Γλυφάδας. Η μέτρηση του ιικού φορτίου και ο δειγματοληπτικός έλεγχος είναι εξαιρετικά σημαντικά εργαλεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, γι αυτό και ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιεί δωρεάν ελέγχους σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η Γλυφάδα είναι από τις πόλεις όπου ο προληπτικός έλεγχος διενεργείται πάρα πολύ συχνά, χάρη στην αυξημένη μέριμνα της δημοτικής αρχής.

«Η πρόληψη είναι πολύτιμη στη μάχη κατά του κορονοϊού. Αυτή τη φορά τα τεστ θα διενεργηθούν στην παραλία μας, στο πάρκινγκ της Γ΄Μαρίνας. Ευχαριστούμε πολύ τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του για τους τακτικούς ελέγχους που πραγματοποιούμε στην περιοχή μας. Ευχαριστώ θερμά τον Αντιδήμαρχο Υγείας Νίκο Βρυζίδη για τον συντονισμό», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και καλεί τους πολίτες να ανταποκριθούν και να συμμετάσχουν, για την προστασία του πολυτιμότερου αγαθού, που είναι η Υγεία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.