ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αμφίβολος για τον 5ο τελικό των Μπακς

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην 3η περίοδο του 4ου τελικού της Ανατολής μεταξύ των Μπακς και των Χοκς στην Ατλάντα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σοβαρός.

Ο αστέρας του NBA έπεσε άτσαλα στο παρκέ και «γύρισε» το αριστερό του γόνατό, με συνέπεια να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το γήπεδο. Το χειρότερο σενάριο ήταν να έχει υποστεί ρήξη χιαστών κάτι που θα φαινόταν απο τη μαγνητική στην οποία θα υποβαλλόταν.

Τα καλά νέα ήρθαν πριν γίνουν επισήμως γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, από τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Έιντριαν Βοϊονιαρόφσκι, ο οποίος μέσω του Twitter έκανε γνωστό πως ο Greek Freak δεν έχει σοβαρή ζημιά στο γόνατο.

«Οι σύνδεσμοι στο αριστερό γόνατο είναι εντάξει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πιθανή ημερομηνία επιστροφής, ούτε έχει ανακοινωθεί το διάστημα της απουσίας του», ανέφερε στο tweet του.

Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε με ανάρτηση στο Twitter και από τους Μπακς ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός.

«Ο Γιάννης έχει υποστεί μία υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο με τη συμμετοχή του στον πέμπτο τελικό της Ανατολής Περιφέρειας τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/7, 03:30) στο Fiserv Forum να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη
Ταυτόχρονα η ενημέρωση για τον τραυματισμό του Γιάννη ανέβηκε και στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

"Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέστη υπερέκταση στο αριστερό γόνατο και θεωρείται αμφίβολος για τον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας. Υποβλήθηκε σε μαγνητική από τον Dr. Carole Vetter η οποία επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα" αναφέρει η ενημέρωση των Μπακς.

Οι παίκτες που χαρακτηρίζονται «doubtful» έχουν λιγότερες από 25% πιθανότητες να αγωνιστούν στον επερχόμενο αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν καταφέρει να δώσει το παρών στο Game 5 θα έχει ελπίδες να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια των playoffs,

Η σειρά με τους Ατλάντα Χοκς έχει τουλάχιστον δύο αναμετρήσεις ακόμα (2-2 προς το παρόν), με το Game 6 να διεξάγεται τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου και το Game 7, αν χρειαστεί, στις 6/7.

Ο Γιάννης έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει η πρώτη εκτίμηση της κατάστασής του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.