ΕΛΛΑΔΑ

168.277 γραπτά μαθητών

H ΕΛΤΑ Courier ολοκλήρωσε τη μεταφορά των γραπτών των Πανελλαδικών εξετάσεων στα βαθμολογικά κέντρα

Για 15η χρονιά η ΕΛΤΑ Courier ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα σχολεία και τους βαθμολογητές, μεταφέροντας με ασφάλεια, ταχύτητα και εμπιστευτικότητα τα γραπτά από τα εξεταστικά κέντρα όλης της Ελλάδας και συμβάλλοντας από τη δική της πλευρά στην ολοκλήρωση της κορυφαίας διαδικασίας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα.

Η ΕΛΤΑ Courier μετέφερε συνολικά τα 168.277 γραπτά μαθητών από τα εξεταστικά προς τα βαθμολογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα όπου ολοκληρώνεται με ταχείς ρυθμούς η βαθμολόγηση των γραπτών, με τα αποτελέσματα να αναμένεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή.

Με την ίδια εμπιστευτικότητα και ασφάλεια, η ΕΛΤΑ Courier έχει αναλάβει να αποστείλει τις τελικές εκτυπώσεις με τις βαθμολογίες των εξεταζομένων, από τα βαθμολογικά κέντρα, οι οποίες θα αναρτηθούν σε όλα τα σχολεία της χώρας στις 9 Ιουλίου.

Γι’ αυτήν την εξαιρετικά σημαντική αποστολή της μεταφοράς των γραπτών, η ΕΛΤΑ Courier έχει δημιουργήσει μια ειδική ομάδα 120 ατόμων, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Πρόκειται για μια ομάδα εργαζομένων ειδικών αποστολών με μεγάλη εμπειρία και εξοικείωση στις απαιτήσεις του έργου, οι οποίοι έχουν τις ικανότητες να πληρούν τις   αυστηρές προδιαγραφές που προβλέπει το Υπουργείο Παιδείας για τη διασφάλιση του αδιάβλητου της διαδικασίας.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου απαιτήθηκαν 816 επείγοντα αυθημερόν δρομολόγια και μεταφέρθηκαν συνολικά 3.731 δέματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γραπτά διακινούνται με μυστικότητα και με  παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη τη διαδικασία της μεταφοράς και της παράδοσης στα βαθμολογικά κέντρα.

Επιπλέον θα πρέπει να επισημανθεί ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, παρά το γεγονός ότι στη χρονική της διάρκεια σημειώθηκαν δύο μεγάλης εμβέλειας πανελλαδικές απεργίες. Προκειμένου να αντιμετωπίσει την ιδιάζουσα αυτή  κατάσταση η ΕΛΤΑ Courier ενεργοποίησε έκτακτο σχεδιασμό ώστε τα γραπτά, ιδιαίτερα από νησιά, να μεταφερθούν με αεροσκάφη αντί πλοίων, ώστε να φτάσουν εγκαίρως στα βαθμολογικά κέντρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.