Neo

Η Αριστερά δεν έχει σχέση με τη χυδαιότητα…

«Απαράδεκτο» και «σεξιστικό» χαρακτήρισε το σχόλιο της Άννας Ελεφάντη για την πρωταθλήτρια τένις Μαρία Σάκκαρη και τον γιο του πρωθυπουργού Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο Νίκος Μπίστης, σύμφωνα με το οποίο για να δείξει κάποιον αθλητή η ΕΡΤ θα πρέπει να έχει γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού…

«Κάποιος να της θυμίσει ότι ποτέ τα πέτρινα χρόνια η Αριστερά δεν είχε σχέση με την ανοησία και τη χυδαιότητα», έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καταλήγοντας ότι όσοι θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση, απλώς αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου…

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Τώρα κί εσύ , «Μαργαρίτα τι ; »,

  δημιουργείς ή εφεύρεις ονόματα και επώνυμα από το πουθενά…, κρατώντας το δικό σου μυστήριο σαν του /της Φεμας / ψεμας !
  Πότε επιτέλους θα βγείτε ακροδεξιοί και Λενινστές, τίμια και με το θάρρος της γνώμης σας να μιλήσετε σαν πολίτες και όχι σαν ιδιώτες (idiots) που κρύβεστε στη ανωνυμία σας ;
  Ο Μπίστης είναι πράγματι γυρολογος και έχει εξαπατήσει πολλούς ..
  Ακόμη και μένα που τον ψήφισα όταν τον έβαλε ο καλός πρωθυπουργός που μας έβαλε και στην νομισματική Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι δεν πάθαμε την μεγαλύτερη καζούρα με τα ελλείμματα του Καραμανλή και με υποτιμήσεις της Δραχμή μας αργότερα , αν ειχαμε μείνει εκεί ….
  Παρεπιπτόντως να σου αναφέρω ότι δημοσίως μέσω του ΠΡΟΤΑΓΚΟΝ.gr όπου αρθρογραφούσε ο Κανακαρης μας αυτός ( Μπίστης) του είχα ζητήσει να μου επιστρέψει συμβολικά τον Σταύρο της προτίμησης μου με τον οποίο τον είχα τιμήσει τότε .
  Μου δήλωσε ότι (συμβολικά και αυτός ) μου τον επέστρεψε ,,,, έτσι παρηγορίθηκα λίγο στην δίκη μου συνείδηση με το να έχω υποστηρίξει έναν Αριστερό τάχα μου , ο οποίος συνεργάστηκε με τον Τσίπρα , που είχε συνεργαστεί με τον Καμμένο και τον Κώστα Καραμανλή !
  Οι παλιοί του συναφιού στο Προταγκον θα το θυμούνται !

 2. Ο Μπίστης έγλυφε τον Ααρών Αβουρή και μπήκε στο μπλόκ των εκσυγχρονιστών του κ@λου του κλεφτοπασοκ, αυτών που κυριολεκτικά κατέστρεψαν την Ελλάδα. Είναι ένας πολιτικός γυρολόγος του κέντρου και της αριστεράς. Δυστυχώς τέτοιους λακέδες σαν και αυτόν έχει πολλούς ο ΣΎΡΙΖΑ.

 3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες !
  Ο Μπίστης λοιπόν εδώ και καιρό έχει μεταβληθεί σε κοτσιλιά ´—γιατί σαν πίτουρο που υπηρξε στο ΠΑΣΟΚ , προσπαθώντας να βρει θέμα και ιδεολογία για να διατηρήσει μια οποιαδήποτε πολιτική καρέκλα — τον έφαγαν οι κότες ….
  Ακόμη και αυτές οι κότες του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες ερωτοτρόπησε για μιά περίοδο , τον έκραξαν όταν ήρθε η ώρα ότι είναι έτρεφα κότα , αλανιάρα χωρίς κοτέτσι !
  Στο ΚΙΝΑΛ πάλι , του οποίου στο ιδρυτικό Συνεδρίο τον είχαν εκεί για να διευθύνει τις εργασιίες του , τα έκαναν θάλασσα , καταλήγοντας να κάνει τον αλεξηπτωτιστής με
  ομπρέλα ! Γιαυτό έφαγε τα μούτρα του .

 4. Δαν 14:46 28/07/2021

  Ή κυρία Ελεφάντη,
  στήν επιθυμία της προφανώς,
  νά αποτυπώσει μιά πραγματική
  κατάσταση στήν κρατική τηλεόραση,
  έτεξε δυστυχώς, μιά πατάτα.
  Καί πρίν αλέκτορα φωνήσαι,
  ό κύριος Μπίστης τήν έψεξε,
  καί μέχρις εδώ, ίσως καλώς.
  Αλλά ό κ. Μπίστης, συνέχισε.
  Ίσως υπό τήν πίεση τής δημοσιότητος,
  λειτουργών, γιά ακόμη μιά φορά,
  ώς κήνσωρ, καί ώς μή ώφειλε,
  ενέπλεξε ολόκληρη τήν αριστερά,
  στό ατυχές συμβάν, λές καί έπρεπε,
  νά απολογηθούν διαχρονικά οί πάντες,
  γιά τήν «χυδαιότητα» ενός έξ ημών.
  Γιά ένα πουκάμισο αδειανό λοιπόν,
  γιά μιά πατάτα, καταφέραμε πάλι,
  νά κάνουμε τήν τρίχα, τριχιά, ώς νέα
  έκδοση τού καί ό Πολάκης καπνίζει.
  Καί τελειώνοντας, άν ή κυρία Ελεφάντη,
  υπέπεσε στά επτά θανάσιμα αμαρτήματα,
  ο κύριος Μπίστης,
  υπέπεσε, στά μυριάκις επτά.
  Μήπως κάποιος πρέπει νά κρατάει,
  μία σκούπα;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.