ΕΛΛΑΔΑ

Δήλωση

Ν. Παππάς: «Η Ν.Δ. συγκρούστηκε με την αλήθεια και έμεινε με τα υπολείμματα της κομματικής της σκοπιμότητας»

"Η ΝΔ ολοκλήρωσε την κωλοτούμπα της, υπερψηφίζοντας ένα πόρισμα που ανακαλεί τον κορμό της κατηγορίας εναντίον μου. Και, μάλιστα, με διαρροές". Αυτό δήλωσε ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην ολομέλεια της Βουλής, με την οποία έγινε αποδεκτή η πρόταση της προανακριτικής επιτροπής, να ασκηθεί δίωξη εναντίον του για το αδίκημα της "παράβασης καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή" στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Παππάς, "η πλειοψηφία συγκρούστηκε με την αλήθεια και έμεινε με τα υπολείμματα της κομματικής της σκοπιμότητας. Ο ελληνικός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του" κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Κληθείς από την ΕΡΤ να σχολιάσει τις "δύο διαρροές" στην ψηφοφορία, ο εισηγητής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης είπε: "Μην τις ψάχνετε στη ΝΔ".

Σε σχόλιό της για το ίδιο θέμα, πηγή του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι "αν θέλει, ας κοιτάξει η ΝΔ τους Καραμανλικούς βουλευτές. Ούτως ή άλλως, ο κ. Τσίπρας σήμερα έπλεξε το εγκώμιο του (πρώην πρωθυπουργού) Κώστα Καραμανλή".

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. O kωστακαραμανλησνμός έχει γίνει το Μεσοφόρι αρκετών μελών των δύο κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και τώρα που ξεβρακώνονται τα μέλη αυτά από τις συνέπειες του βγαίνει πολύ μπόχα!
    Εγώ προσωπικά είχα προειδοποιήσ
    ει για τις ολέθριες συνέπειες που κουβαλάει .
    Συ, το ακούς κύριε πρωθυπουργέ ;
    Ο Τσίπρας , ξέρουμε, ότι κουφάθηκε ….
    Γιαυτό στην επόμενη στάση που θα καλνει από το τρένο …., παει σπίτι του ……

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.