Neo

Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι…

Μόνο με αυτή την παροιμία μπορεί να περιγράψει κανείς τη στάση του Γιώργου Φλωρίδη απέναντι στην κυβέρνηση όταν την εγκαλεί για τη στάση της να το ‘βάζει στα πόδια’ όταν η αντιπολίτευση την κατηγορεί για κρυφή ατζέντα απολύσεων, την ώρα που της προσφέρει αμέριστη στήριξη στο θέμα.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτοντας σε ανάρτησή του το άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο όποιος εκθέτει άλλον και έτσι τον καθιστά αβοήθητο, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών κ.ο.κ., ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ παρατηρεί πως εμείς τώρα συζητάμε αν πρέπει να απολυθεί κάποιος ο οποίος, απολύτως αδικαιολόγητα, αρνείται να προσφέρει τις υπηρεσίες για τις οποίες προσελήφθη, δηλαδή να περιθάλπει με απόλυτη ασφάλεια γερόντους στα γηροκομεία και νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία, αρνούμενος να εμβολιαστεί εν μέσω πανδημίας. Και ενώ επί της ουσίας έχει απόλυτο δίκιο, καταλήγει με μία φράση για την κυβέρνηση, που επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών. «Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι η ευκολία με την οποία η κυβέρνηση το βάζει στα πόδια, όταν η αριστερά την κατηγορεί για "κρυφή ατζέντα απολύσεων", ενώ οι κινήσεις της κυβέρνησης αποσκοπούν στον να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές», λέει…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 12:24 16/07/2021

    ΚΑΛΕ,ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ?????????????????

  2. Τι να κάνει κι αυτός??? μέσα στην απελπισία του για μια θέση στη ΝΔ (όλοι οι Πασόκοι βρε αδελφέ βολεύτηκαν, η Διαμαντοπούλου είναι έτοιμη και μόνο εμένα δε με κοιτάζει, δε με προτείνει κανείς), είναι να μη σκας! Κι από υπουργός να είναι στα αζήτητα τόσα χρόνια, παρ όλα τα καλά λόγια και την πλάτη που βάζει σ όλα θέματα!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.