Neo

Περήφανος σοσιαλδημοκράτης…

Έτσι περιέγραψε εαυτόν, ο Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας ότι η ιδεολογία αυτή είναι χρήσιμη για την Ευρώπη, την ανθρωπότητα και την χώρα μας.
Μιλώντας στον Σκάι ο ίδιος, υποστήριξε με νόημα ότι όπως και στη βιολογία, έτσι και στην πολιτική, οι υγιείς οργανισμοί πρέπει να ανανεώνονται και να εξελίσσονται. «Χρειάζονται πολλοί αποφασισμένοι προοδευτικοί καμικάζι, για να ανασυγκροτήσουμε τη Δημοκρατική Παράταξη», είπε, βάζοντας ψηλά τον πήχη ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και θέτοντας ως προτεραιότητα τη δημιουργία συνθηκών που θα επιτρέψουν την ισχυροποίηση του χώρου.
Όσο για τα περί ονομασίας του κόμματος, ο ίδιος, αφού θύμισε ότι ήταν και είναι ΠΑΣΟΚ, και δεν έφυγε ποτέ από το κόμμα, ούτε καν στις πλέον δύσκολες στιγμές του, συμπλήρωσε πως «μπορούμε να συνδυάσουμε τον σεβασμό στα σύμβολά μας, την ιστορία και το όνομά μας, με την προσπάθεια που κάναμε από το 2017 για να συμπεριλάβουμε και άλλες δυνάμεις»…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 22:41 27/07/2021

    ΟΥΓΚ,ΟΥΓΚ

  2. Ερμαφρόδιτε ρατσιστή FEMA ,

    Σταμάτα να μιλάς όταν δεν έχεις να πεις κάτι,

    Τα συνθήματα σου να τα λες όταν βγαίνεις με τον Ρουβικονα υποστηρίζοντας τον Κουφοντίνα και τους δολοφόνους των υπαλλήλων της τράπεζας ΜΑΡΦΙΝ , ή τους δολοφόνους του ταχύπλοου της Αιγινας !

  3. FEMA 10:20 27/07/2021

    ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ,ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ,Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ !!!
    ΠΑΕΙ,ΣΑΛΕΨΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ !!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.