ΕΛΛΑΔΑ

Έλεγχοι στα λιμάνια

Πλακιωτάκης: Δεν επετράπη σε 2.500 ταξιδιώτες να ταξιδέψουν το τριήμερο

Περίπου 2.500 πολίτες οι οποίοι ήθελαν να ταξιδέψουν στα νησιά το τριήμερο, δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν στα πλοία λόγω των ελέγχων που έκανε το Λιμενικό Σώμα, αποκάλυψε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.

"Γι' αυτό ανέλαβε το Λιμενικό και πλέον αποδεδειγμένα γίνονται έλεγχοι. Αρκεί να σας πω πως το περασμένο τριήμερο 2.500 πολίτες δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν στα πλοία" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε πως χρειάζεται η συνεργασία όλων, και των επιβατών και των μελών των πληρωμάτων. "Δεν υπάρχει διάθεση για πρόστιμα και συλλήψεις", διευκρίνισε.

Στη σκιά του lockdown της Μυκόνου ο υπουργός Ναυτιλίας, μιλώντας στο ΟΡΕΝ σχολίασε ότι ελήφθησαν συγκεκριμένα μέτρα για ορισμένο χρονικό διάστημα. "Είναι προτιμότερη μία μικρή ταλαιπωρία παρά η απώλεια της τουριστικής περιόδου", είπε.

Αναφερόμενος στις αλλαγές που έγιναν στους ελέγχους στα ταξίδια με τα πλοία της γραμμής, τους οποίους έχει αναλάβει το Λιμενικό Σώμα, ο κ. Πλακιωτάκης είπε πως είχαν παρατηρηθεί ελλιπείς έλεγχοι το προηγούμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.