Neo

Ατυχής…

Να συγκρίνει τη διαχείριση της κυβέρνησης στην φωτιά της Βαρυμπόμπης με όσα έγιναν στο Μάτι, θέλησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης.
«Η Βαρυμπόμπη φλέγεται και μία ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη αμήχανα παρακολουθεί. Τα Canadiar καρφωμένα για ώρες στη Σκύρο και ο Συνολάκης εξαφανισμένος με silver alert. Τυμβωρύχοι στο Μάτι, μοιραίοι στην Βαρυμπόμπη. Karma is a bitch», σχολίασε χαρακτηριστικά στο twitter του, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.
Δεν είναι τυχαίο ότι λίγο αργότερα αναγκάστηκε να ‘κατεβάσει’ το σχετικό ‘τιτίβισμα’, σημειώνοντας : «Η προηγούμενη ανάρτηση ήταν ατυχής ως προς το Karma is a bitch». Σε κάθε περίπτωση, επέμεινε ότι κυβερνητικές ευθύνες υπάρχουν, παραπέμποντας όμως για την απόδοσή τους σε χρόνο μετά το πέρας του κινδύνου, αφού τώρα προέχει η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, με τον ίδιο να δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA ο Κοτσακάς, ο Μπόλαρης, η Τζάκρη, ο Σπίρτζης στο ΠΑΣΟΚ του Ααρών Αβουρή δεν ανήκαν η κάνω λάθος;

  2. FEMA 20:44 16/08/2021

    ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ !!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ !!!

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΝΟ ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ,ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ !!!

  3. Ένας ακόμα υβριστής, μια ακόμα λινάτσα από το μόρφωμα της Κουμουνδούρου. Μαμουλάκη δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου καραγκιόζη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.