ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκόρερ ο Σάκχοφ στο 68' από ασίστ του Ανσαριφάρντ

Δύσκολο 1-0 της ΑΕΚ επί της Λαμίας

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ΑΕΚ νίκησε τη Λαμία με 1-0 σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε την ευκαιρία να παρατάξει για πρώτη φορά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της «Ένωσης» σε άμυνα και μεσαία γραμμή, μένοντας ικανοποιημένος κυρίως για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ με το σουτ του Γκαρσία στο 2’, το οποίο μπλόκαρε ο Σαράνοφ. Στο 50’ ο γκολκίπερ της Λαμίας αντέδρασε υποδειγματικά σε εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς, ενώ στο 53’ η ΑΕΚ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της όταν από γύρισμα του Γκαρσία ο Αλμπάνης από πολύ πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Τη λύση για την ΑΕΚ έδωσε στο 68’ ο Σάκχοφ (τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς) μετά από ωραία ασίστ του Ανσαριφάρντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (77’ Μιτάι), Τζαβέλλας (84 Λάτσι), Βράνιες (84’ Μίτογλου), Μισελέν (77’ Σβάρνας), Λε Ταλέκ (64’ Σάκχοφ), Σιμάνσκι (87’ Ρουκουνάκης), Τάνκοβιτς (87’ Ραντόνια), Αλμπάνης, Γκαρσία (77’ Σαμπανάτζοβιτς), Ανσαριφάρντ.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Βύντρα, Ορτέγκα, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Γκέντζογλου, Τσαλδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.
Αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης, Μανούσος, Τιρόνε, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τσούκαλος, Τρούμπουλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.