ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε αναλυτικά

Επιστολή Πρίγκιπα Κάρολου στην ΠτΔ για τις πυρκαγιές: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί σας και με όλους τους Έλληνες αυτές τις δύσκολες και ανησυχητικές στιγμές»

Επιστολές και μηνύματα συμπαράστασης από ξένους ηγέτες, οι οποίοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους για τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα, δέχθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με συγκινητική την επιστολή του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος αφού δηλώνει ότι τόσο η σύζυγός του όσο και ο ίδιος είναι συγκλονισμένοι από την καταστροφή, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι συνδέεται βαθιά με την Ελλάδα και ότι του είναι «οδυνηρό να σκέφτεται τον πόνο που εσείς και η όμορφη χώρα σας πρέπει να υπομείνετε. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί σας και με όλους τους Έλληνες αυτές τις δύσκολες και ανησυχητικές στιγμές».

Ο Πρίγκιπας υπογραμμίζει την ανάγκη να ενταθούν οι προσπάθειες όλων μας για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής, πριν πληγούμε από ακόμη μεγαλύτερες καταστροφές.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Έμπειρος και πάντα ειλικρινής ο Κάρολος της Αγγλίας παραμένει σωστός φίλος και υποστηριχτής της Ελλάδας .

    ΔΕν με πειράζει που είναι γαλαζοαίματος,( δεν θα συμπεθεριάζω μαζί του ) , με νοιάζει και εκτιμώ ότι παραμένει υποστηριχτής των αξιών μας … να μου το θυμηθείτε ότι θα πάρει και θέση για τα γλυπτά του Παρθενώνα , αν ήδη δεν έχει πάρει και δεν το έχω προσέξει .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.