AUTO - MOTO

Βασισμένο πάνω σε νέα σχεδιαστική φιλοσοφία

Το νέο Kia Ceed έχει δεχθεί τολμηρές και σύγχρονες βελτιώσεις

Είναι γνωστό ότι το Ceed έχει τις καλύτερες πωλήσεις της Kia. Το μοντέλο έχει δεχθεί τολμηρές και σύγχρονες βελτιώσεις για το 2021, συμπεριλαμβανομένων δυναμικών και σπορ σχεδιαστικών τόνων. Το πεντάθυρο hatchback το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του τελευταίου τριμήνου θα περιλαμβάνει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο μπροστινό, σπορ αναβαθμίσεις στο πίσω μέρος, ανανεωμένα κράματα και χρώματα αμαξώματος και εσωτερικού καθώς και νέους κινητήρες και κιβώτια.

Η Kia προσφέρει μία από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές της C κατηγορίας υπογραμμίζοντας την εξαιρετική ελκυστικότητα και φήμη στους πελάτες του μοντέλου. Αναγνωρισμένη εδώ και καιρό για τον βασικό της ρόλο στην καθιέρωση της κορεατικής μάρκας στην Ευρώπη, το Kia Ceed ήταν το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη ειδικά για να προσελκύσει τις ευρωπαϊκές προτιμήσεις. Συνεισφέροντας τώρα στο 28% του ευρωπαϊκού μεριδίου αγοράς της Kia, το Ceed παραμένει ισχυρός ανταγωνιστής σε όλες τις κατηγορίες της Ευρώπης.

Βασισμένο πάνω σε νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, το νέο Ceed διακρίνεται από ένα πλήρως επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος που διαθέτει το νέο λογότυπο της Kia. Η εμβληματική μάσκα καθιστά το Ceed αναγνωρίσιμο, ενώ αναβαθμίζεται με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα με σατέν χρώμιο πάνω και κάτω για μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση. Στα πλάγια, δύο μεγάλες πλευρικές εισαγωγές αέρα συμπληρώνουν τον μπροστινό προφυλακτήρα δημιουργώντας μια πιο σπορ εμφάνιση. Στο πίσω μέρος, η επιφάνεια μεταξύ των συνδυαστικών λαμπτήρων LED έχει εξομαλυνθεί για να φιλοξενήσει το κομψό καινούργιο σήμα.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, ο οδηγός καλωσορίζεται άμεσα από την κομψή εσωτερική διακόσμηση, τα εκλεπτυσμένα χαλαρωτικά χρώματα, τα υλικά αφής και μια διάταξη σχεδιασμένη για να διευκολύνει όλους τους επιβάτες. Η πανοραμική ηλιοροφή παρέχει σύνδεση με τη φύση και δημιουργεί το χώρο που απαιτείται για να αισθάνεστε εμπνευσμένοι. Μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη 12,3 ιντσών συνδυάζεται με μια άλλη οθόνη 10,25 ιντσών για περαιτέρω βελτίωση της αλληλεπίδρασης του οδηγού με το όχημα.

Η νέα γκάμα Ceed προσφέρει στους αγοραστές μια ολοκληρωμένη επιλογή κινητήρων βενζίνης 1,5 λίτρων και ντίζελ 1,6 λίτρων που επωφελούνται όλοι από την τεχνολογία Smartstream της Kia καθώς και υβριδικών κινητήρων (MHEV), με ιπποδύναμη που κυμαίνεται από 100 έως 136 ίππους.

  • Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.