ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοί είναι οι τρεις ανώτατοι δικαστικοί που κληρώθηκαν να αποφασίσουν για την υπόθεση Παππά

Η αεροπαγίτης Μαρία Ανδρικοπούλου και οι αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη και Ζαχαρίας Κοκκινάκης είναι οι τρεις ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί οι οποίοι κληρώθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής για τη σύνθεση του Δικαστικού Συμβουλίου που μελετά την υπόθεση άσκησης ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού Νίκου Παππά σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες πανελλήνιας εμβέλειας του 2016.

Η αεροπαγίτης Μαρία Ανδρικοπούλου κληρώθηκε από τον κατάλογο του Αρείου Πάγου ως αναπληρωματικό μέλος του Δικαστικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση της Όλγας Σχετάκη-Μπονάτου καθώς είναι ήδη τακτικό μέλος στο Δικαστικό Συμβούλιο που μελετά την υπόθεση Novartis.

Οι αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη και Ζαχαρίας Κοκκινάκης, κληρώθηκαν σε αντικατάσταση της Ελένης Μετσοβίτου και του Βασίλειου Πλιώτα που είχαν κληρωθεί αντίστοιχα ως εισαγγελέας και αναπληρωματικός του Δικαστικού Συμβουλίου.

Τα ονόματα των τριών ανώτατων δικαστικών λειτουργών που κληρώθηκαν κατά την ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας θα αποσταλούν από τη Βουλή στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κληρώθηκαν οι τρεις δικαστές για την υπόθεση τοθ Νίκου Παππά , υπουργού της ΠΦΑ ! ΑΥτό το διαμέρισμα στιν Κορυδαλλό σε πιόν θα πέσει μετά την κλήρωση ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.