ΚΟΣΜΟΣ

Μπενίτεθ: «Σχεδόν τέλειο το ξεκίνημα της Έβερτον στην premier league»

Ο προπονητής της Έβερτον, Ράφα Μπενίτεθ, δήλωσε την Πέμπτη ότι το αήττητο ξεκίνημα της ομάδας στην Premier League ήταν «κοντά στο τέλειο» και ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υποστήριξη που είχε. Ο Μπενίτεθ ανέλαβε καθήκοντα τον Αύγουστο, μια απόφαση της διοίκησης που ήταν αναμφισβήτητα η πιο αμφιλεγόμενη στην ιστορία της Έβερτον, δεδομένης της προηγούμενης θητείας του Ισπανού ως προπονητή της αντιπάλου Λίβερπουλ. Ωστόσο, ο Μπενίτεθ κέρδισε τους σκεπτικιστές οπαδούς, οδηγώντας την Έβερτον σε τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

«Δεν θα πω τέλειο (σ.σ. ξεκίνημα) γιατί φέραμε ισοπαλία με τη Λιντς, αλλά ούτως ή άλλως είμαστε πολύ κοντά στο τέλειο, ναι», δήλωσε ο Μπενίτεθ στους δημοσιογράφους, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την Άστον Βίλα. «Δεν είναι εύκολο όταν αλλάζεις προπονητή στην αρχή της σεζόν, προφανώς ήταν λίγο αμφιλεγόμενο... Αργότερα, δεν μπορούσες να το δεις τόσο πολύ. Οι οπαδοί ήταν από την πρώτη μέρα πίσω από τον προπονητή... ήταν πολύ υποστηρικτικοί, οι οπαδοί εκτιμούσαν ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερό μας, εγώ, οι παίκτες, όλο το προσωπικό εδώ».

Ο Μπενίτεθ πρόσθεσε ότι ο επιθετικός Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν δεν θα είναι στη διάθεσή του για «δύο ή τρεις εβδομάδες» με τραυματισμό στον τετρακέφαλο, ενώ η κατάσταση του επίσης επιθετικού Χαμές Ροντρίγκες συνεχίζει να αξιολογείται.

Η Έβερτον, που νίκησε την Μπέρνλι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, είναι τέταρτη στην κατάταξη της premier league. Η Βίλα έχασε από την Τσέλσι το περασμένο Σαββατοκύριακο και είναι 12η.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.