ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε δήλωσή του

Χρ. Σπίρτζης: Συνεχίζουν την προκλητική και καταστροφική πολιτική τους ενάντια στη νέα γενιά και την ελληνική κοινωνία

«Την ώρα που ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκος επισκεπτόταν τα διαλυμένα - από την πολιτική δυο χρόνων της κυβέρνησης Μητσοτάκη - αστυνομικά τμήματα και έβλεπε με τα μάτια του τα χάλια των υπηρεσιών που όφειλαν να προστατεύουν τον πολίτη, στο κέντρο της Αθήνας οι υπερστελεχωμένες υπηρεσίες καταστολής έριχναν χημικά και ασκούσαν βία στο μαθητικό και φοιτητικό συλλαλητήριο», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

«Είναι γνωστή η στοχοποίηση της νεολαίας και ο τρόμος που διακατέχει το επιτελικό κράτος για τις αντιδράσεις στις αντικοινωνικές και ανάλγητες πολιτικές που άφησαν 40.000 νέους εκτός πανεπιστημίων προς όφελος των κολεγίων και προέβλεψαν οι κατ´ εξαίρεση προσληφθέντες ειδικοί φρουροί της πανεπιστημιακής αστυνομίας να είναι σε πολλά τμήματα περισσότεροι από τους φοιτητές...», σχολιάζει ο Χ. Σπίρτζης και συμπληρώνει: «Την 3η Σεπτέμβρη, ημέρα που κατακτήθηκε με αγώνες από τον ελληνικό λαό το πρώτο Σύνταγμα της χώρας, η σημειολογία της χρήσης βίας ενάντια στη νέα γενιά στην Πλατεία Κλαυθμώνος και την Πλατεία Συντάγματος είναι προφανής».

«Δεν αλλάζουν... Δεν άλλαξαν για δεκαετίες...Συνεχίζουν την προκλητική και καταστροφική πολιτική τους ενάντια στη νέα γενιά και την ελληνική κοινωνία», καταλήγει.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αρχιαποστάτη κοι πουλημένε στα ειδικα συμφέροντα πολιτικάντη , Σπίρτζη ,
    Συ , έχεις το θράσος, ύστερα από συμμετοχή σου στην κοροϊδία της Αριστερής τάσης με την με τα συνεργασία σου με τα όσα άκρα κουβαλάει η σύναξης των ομοίων σου στον ΣΥΡΙΖΑ ;
    Δεν ντρέπεσαι ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.