ΕΛΛΑΔΑ

Αύριο ξεκινά το αγωνιστικό τετραήμερο του «Ράλλυ των Θεών» με την ειδική διαδρομή COSMOTE 5G ATHENS STAGE

Η COSMOTE TV στη γραμμή εκκίνησης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Η μεγάλη στιγμή για την εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έφτασε και η COSMOTE TV είναι έτοιμη να μεταφέρει όλη τη δράση του αγωνιστικού τετραημέρου (9-12/9). Περισσότεροι από 50 τεχνικοί, πάνω από 10 κάμερες σε Σύνταγμα, Λαμία και σε άλλα σημεία της δράσης και 10 δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTE SPORT, θα προσφέρουν πλούσια τηλεοπτική κάλυψη, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, παρασκήνιο και όλα τα τελευταία νέα.

Απόλυτος προορισμός για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι το ειδικό pop-up κανάλι, αφιερωμένο στο «Ράλλυ των Θεών», COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY και η καθημερινή ζωντανή εκπομπή «Acropolis Rally Show» με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο. Μαζί τους, οι ρεπόρτερ Βιδιάνος Ρούσσος και Κώστας Κατέβας.

Η εκκίνηση του ράλλυ θα δοθεί κάτω από την Ακρόπολη, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 17:30 και θα ακολουθήσει αμέσως μετά η ειδική διαδρομή COSMOTE 5G ATHENS STAGE, μήκους περίπου 1χλμ., η οποία είναι και η πρώτη που πραγματοποιείται στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος.

Η COSMOTE TV θα είναι παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, μεταδίδοντας ζωντανά και αποκλειστικά τον παλμό μέσα από τις 14 ειδικές διαδρομές, που θα διεξαχθούν Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.