Neo

Η Κουμουνδούρου παρατηρεί προσεκτικά τον Καστανίδη…

Παρότι στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα έχουν αποκρυσταλλώσει τις απόψεις και τις εκτιμήσεις τους αναφορικά με το ποιος θα ήταν ο «ιδανικός» νικητής στην προεδρική κούρσα του ΚΙΝΑΛ, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα θα παρακολουθούν πολύ στενά την δυναμική που θα αναπτύσσει η υποψηφιότητα του Χάρη Καστανίδη. Παρότι ο θεσσαλονικιός βουλευτής έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως αποτελεί «ανεξάρτητη» υποψηφιότητα και δεν έχει κανέναν «από πίσω», οι διαρκείς διαφοροποιήσεις του από την επίσημη γραμμή του κόμματος, όπως και οι δηλώσεις του για την ανάγκη να ηττηθεί η πολιτική του νεοφιλελευθερισμού, βάζουν ξανά στο παιχνίδι και στην πολιτική συζήτηση την αντιπαράθεση σε αμιγώς ιδεολογικό επίπεδο. Αν, λοιπόν, και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τα οποία συνομιλεί ο Neo είναι εξαιρετικά προσεκτικά με όσα λένε, ώστε να μην κατηγορηθούν για ανάμειξη στα εσωτερικά ενός άλλου κόμματος, η πραγματικότητα είναι πως όλοι στην Κουμουνδούρου θα παρακολουθούν πολύ προσεκτικά την περπατησιά που θα ανοίγει εφεξής ο Χάρης Καστανίδης…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Το επιτελείο της πλατείας Κουμουνδούρου δεν διαθέτει την παραμικρή ικανοτητα , ηθική αιτίαση και πολιτική Ειλικρίνεια να αντιμετωπίσει έναν πεντακάθαρο προοδευτικό και έντιμο λειτουργό των κοινων μας προβλημάτων.
    τον τιμημένο αγωνιστή της ελευθερίας, της προόδου και της δικαιοσύνης που είναι ο Χάρης Καστανίδης .
    Με αυτά τα ολιγα , τίθεμαι ένας από τους πολλούς της αγνής βάσης στο κίνημα Αλλαγής , που θα υποστηρίξω με ζήλο κα με ότι αλλο διαθέτω για την επικράτηση του όταν τελικά έρθουν οι εσωτερικες μας δημοκρατικές διαβουλεύσεις και η εκλογική αναμέτρηση για την αρχηγία στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.