ΕΛΛΑΔΑ

«Ένα μουσείο ανοιχτό σε όλους»

Μουσείο Ακρόπολης: Επεκτείνεται το πρόγραμμα για τις Δομές Φιλοξενίας Μεταναστών

Έπειτα από την επιτυχία που γνώρισε το πρόγραμμα «Ένα μουσείο ανοιχτό σε όλους», το οποίο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Μουσείο Ακρόπολης αποφάσισε την επέκτασή του. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Δομές Φιλοξενίας Μεταναστών και Προσφύγων και οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, μέσα από μια σειρά επιλεγμένων στάσεων σε εκθέματα του Μουσείου, τον βράχο της Ακρόπολης και τις μεγάλες στιγμές της ιστορίας του, την αρχαία ελληνική τέχνη και τους ανθρώπους που τη δημιούργησαν.

Η επέκταση του προγράμματος αφορά τις ημέρες Τετάρτη 29/9, Πέμπτη 30/9, Τετάρτη 6/10 & Πέμπτη 7/10. Ώρες: 9.00 π.μ., 11.00 π.μ., 1.00 μ.μ. & 3.00 μ.μ. Διάρκεια: 60 λεπτά. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν έως 20 επισκέπτες ανά παρουσίαση, συμπεριλαμβανομένων των συνοδών και μεταφραστών. Οι εκπρόσωποι των Δομών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, παρακαλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο τηλέφωνο 9000900 εσωτ. 414. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Μέτρα υγειονομικής προστασίας: Η χρήση προστατευτικής μάσκας (δεν παρέχεται από το Μουσείο) και ατομικής ακουστικής συσκευής whisper (παρέχεται από το Μουσείο) είναι υποχρεωτική. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τα μέτρα υγειονομικής προστασίας του Μουσείου κατά της διασποράς της Covid-19 (https://theacropolismuseum.gr/metra-ygeionomikis-prostasias-sto-moyseio-akropolis).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.