Neo

Προετοιμασίες για.. «Πολακιάδα» στη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου δεν τρέφουν ψευδαισθήσεις: γνωρίζουν πολύ καλά ότι αρκετά ΜΜΕ και οι εκπρόσωποί τους θα έχουν πολλούς λόγους να ρωτούν εξαντλητικώ τω τρόπω τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ για τον Παύλο Πολάκη, ώστε να επισκιάσουν όλα τα άλλα που θα θελήσει, ενδεχομένως, να πει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Άλλωστε, όταν ο Αλέξης Τσίπρας «ανέλαβε» να «κάψει» μία ολόκληρη τηλεοπτική συνέντευξη για να δώσει την είδηση περί εμβολιασμού του βουλευτή του κόμματος, γιατί κάποιοι άλλοι να μην τον… βοηθήσουν να «κάψει» και την συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο; Τούτου δοθέντος, οι προετοιμασίες στην Κουμουνδούρου είναι εντατικές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχει λάβει τις αποφάσεις του και σίγουρα μεταξύ αυτών δεν συμπεριλαμβάνεται η πρόθεση να «κάψει» τη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Mε την βλακώδη και ρατσιστική ενέργεια του βουλευτού της ΝΔ κ. Μπογδάνου —να δημοσιοποιήσει ένα κατάλογο με ονόματα παιδιών ενός νηπιαγωγείου της Αθήνας και τον θόρυβο που Δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας την αποπομπή από το κόμμα του εν λόγω Βουλευτή — ελπίζω ότι θα βρεθεί ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα σήμερα , «γιατί ο ίδιος δεν έστειλε τα παιδιά του σε Δημοσιο Βρεφικο Σταθμό και νηπιαγωγείο στην Κυψέλη Π.χ.» , μια και τόσο επιφανής Έλληνας θα πρέπει να εκπέμπει παραδείγματα και συμβολισμούς με πολιτικό ήθος .
    Ϊσως να ομολογήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι στα βόρεια Προάστια της Αθήνας και στα ακριβά τέτοια ιδρύματα. “τα πακιστανακια “, δεν μπαίνουν στις τάξεις …., μόνο τους κήπους επιμελούνται καικαθα4ιζουν, γιατί είναι πιό φθηνοί εργάτες !

  2. άφησε τον Πολάκη , Δεν διαβάζεις ορθά αυτά που γράφει ή λέει . όταν θέλεις και μπορείς να κατανοήσεις τότε ξαναγράψε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.