Εκτέλεση
Kαθαρίζουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές και τα αγγούρια και αφαιρούμε τους σπόρους τους.
Tα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα χτυπάμε στο μπλέντερ με το σκόρδο, τον ζωμό βοδινού,
το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λεμόνι και το ξίδι και βάζουμε
τη σούπα στο ψυγείο για μερικές ώρες μέχρι να παγώσει.
Σερβίρουμε σε καλά παγωμένα μπολ γαρνίροντας με φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο.
Φωτογραφίες: JONATHAN GREGSON Styling: JO HARRIS. FOOD STYLING: ELLA TARN
Στη δημιουργία ενός ισχυρού στόλου ηλεκτρικών οχημάτων, μέσω της σταδιακής ...
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα