MEDIA

Δείτε το βίντεο

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «C’mon C’mon» με τον Χοακίν Φίνιξ σε έναν διαφορετικό ρόλο

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία της A24 «C’mon C’mon» με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ και σκηνοθέτη τον Μάικ Μιλς, μόλις κυκλοφόρησε.

Η ασπρόμαυρη δραματική ταινία θα είναι η πρώτη, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Φίνιξ, μετά το «Joker». Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί ως σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, ο οποίος εργάζεται σε ένα πρότζεκτ που περιλαμβάνει συνεντεύξεις με παιδιά στις ΗΠΑ και δημιουργεί έναν απροσδόκητο δεσμό με τον οκτάχρονο ανιψιό του, Τζέσι που ενσαρκώνει ο Γούντι Νόρμαν, ενώ ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα.

Η ταινία «C’mon C’mon» σηματοδοτεί, σύμφωνα με το Indiewire, αλλαγή για τον Φίνιξ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει συνδεθεί περισσότερο με βασανισμένους αντιήρωες παρά με τον τύπο του πατέρα. «Δεν βλάπτει που ο Φίνιξ δεν ήταν ποτέ πιο φυσικός. ... Είναι περίεργο να βλέπεις μια ταινία, στην οποία ενσαρκώνει έναν «φυσιολογικό» χαρακτήρα απογοητευμένο από τις εκκεντρικότητες των γύρω του» αναφέρεται σε κριτική της ταινίας.

Η ταινία «C’mon C’mon» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τελουράιντ και πρόκειται να προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης στις 4 Οκτωβρίου, ωστόσο συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης προβολής σε κινηματογραφικές αίθουσες δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γκάμπι Χόφμαν, Μόλι Γουέμπστερ, Σκουτ ΜακΝέρι κ.ά.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.