ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε την ανακοίνωση

Γιώργος Παπανδρέου: Θα μιλήσω με όλους τους υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην πρωθυπουργός, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι, «επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης», θα έχει επαφές με Χριστουδουλάκη και Κεγκέρογλου, καθώς και με τους Ανδρουλάκη, Γερουλάνο, Καστανίδη, Λοβέρδο και Χρηστίδη.

Παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στη διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

Με ανακοίνωσή του, ενημερώνει ότι θα συναντηθεί με όλους τους υποψήφιους προέδρους του κόμματος.

Αναλυτικά, από το γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

Γι' αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πρωτοπόρος με σύγχρονες μεθόδους , καινοτόμες ιδέες , πάντα με Δημοκρατικό κίνητρο , και αντικειμενικό προοδευτικό σκοπό που δεν αγιάζει τα μέσα , αλλά την Συστηματική και αφοσιωμένη προσπάθεια και εργασία για τα κοινά !
    Με εφικτούς, τίμιους και ενάρετους τρόπους , με περίσσειο πολιτικό ήθος και ενωτικό ύφος,
    ο Γιωργος Ανδρέα Παπανδρέου ,
    Αν ηγηθεί του Κινήματος Αλλαγής, θα προσφέρει ανεκτίμητες τιμές και δόξες στην πολιτική ζωή της χώρας μας και την προσδοκούμενη πρόοδο στην Πράσινη Ανάπτυξη που όλοι μας ονειρευόμαστε .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.