ΕΛΛΑΔΑ

Προειδοποίηση Καλλιάνου: Πυρήνας καταιγίδων στην Αττική

Χτυπάει την Αθήνα το νέο κύμα κακοκαιρίας

Ισχυρή νεροποντή χτυπάει την Αττική μετά τη μία το μεσημέρι. Σε προειδοποίηση για την επιδείνωση που παρουσιάζει ο καιρός προχώρησε νωρίτερα ο Γιάννης Καλλιάνος, καθώς η κακοκαιρία "Μπάλλος" συνεχίζει τη επέλασή της.

"Σε λίγη ώρα πυρήνας καταιγίδων προερχόμενος από τον Σαρωνικό θα κινηθεί προς την Αττική. Ο καιρός θα επιδεινωθεί. Προσοχή", έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος, προειδοποιώντας πως ο καιρός θα χαλάσει ξανά, αφού η κακοκαιρία δεν έχει υποχωρήσει.

Πράγματι, περίπου 50 λεπτά αργότερα, στις 13.15 ξεκίνησε εκ νέου ισχυρή βροχόπτωση με κεραυνούς και αστραπές, ενώ σήμερα Παρασκευή ισχυροί είναι και οι άνεμοι που επικρατούν.

Άλλωστε από τη 13.00 ο ουρανός στην Αττική είχε σκοτεινιάσει.

Προειδοποίηση Κολυδά: Επιστρέφει ο "Μπάλλος" στην Αττική

Η κακοκαιρία Μπάλλος επιστρέφει στην Αττική, ενώ ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν την ανατολική νησιωτική χώρα, καθώς τα φαινόμενα της δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου θα κινηθούν βορειοανατολικά.

Την προειδοποίηση αυτή είχε απευθύνει πιο νωρίς ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς σε ανάρτησή του στο Twitter. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ισχυρες καταιγίδες στην Ανατολική νησιωτική χώρα. Τα φαινόμενα της δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου θα κινηθούν ΒΑ. Η Αττική θα επηρεαστεί και πάλι σε λιγο

H πρόβλεψη αφορά έντονες βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, σε όλη τη χώρα και στην Αττική.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.