ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ

Δ. Κουτσούμπας: Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εκπαιδευτικούς

«Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με τη μεγάλη συμμετοχή τους στη σημερινή απεργία, λένε όχι στα κυβερνητικά σχέδια για ένα σχολείο των κοινωνικών διακρίσεων, όπου όλα θα "πωλούνται" και όλα θα "αγοράζονται".

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εκπαιδευτικούς, που αποκαλύπτουν τα κυβερνητικά ψέματα περί δήθεν αναβάθμισης του σχολείου, κουρελιάζουν τον αυταρχισμό του υπουργείου Παιδείας και το πιο σημαντικό, αρνούνται να βάλουν πλάτη σ' αυτό το αντιλαϊκό έργο» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και τόνισε καταλήγοντας:

«Το δίκιο είναι με το μέρος τους. Είναι με το μέρος εκείνων που παλεύουν για ένα σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα και δεν θα εξοντώνει εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Δεν είναι καθολου προοδευτικό κ, Κουτσούμπα μου ,
  Το να ενώνετε την φωνή σας με αυτούς που δεν αποδέχονται την Δικαιη αξιολόγηση του επαγγελματος τους σαν δάσκαλοι και ι έτσι η Αξιοκρατια στην κοινωνία μας πάει περίπατο .
  Από πανω, κανένα άλλο στέλεχος του κομματός σας έθιξε ποτέ το ότι το πρώην πρωθυπουργικό μας ζευγαρι Αλέξη και Περιστέρας υποτίμησε τα ελληνικά δημόσια και δημοτικά νηπιαγωγεία και βερεφοκαμικικους σταθμούς ( ίσως γιατί υπήρχαν σε αυτά πολλοί μετανάστες ) και έστελναν ή ακόμη στέλνουν ( ;) τα μωρά παιδιά τους. ΣΤην , άκουσον – άκουσον Ε Κ Α Λ Η , αντί μιας περιουσίας τον κάθε χρόνο για το κάθε παιδί

  Τι αξιολόγηση πρε#βευσαν και αυτοί , εσείς δε ποτέ δεν θίξατε το Θέμα .
  ΑΛλα Λόγια να αγαπιόμαστε αφού και η Παπαργηγα Σ3 ι$ιωτικα σχολεία έστελνε τα παιδί της , όταν τα Δημοσια τα κατελάμβανε ο Νεαρός τότε Τσίπρας. !

 2. Το ΚΚΕ οπως πάντα στον δικό του ρυθμό απαιτεί το βιολί του .

  Δεν δέχονται την αξιολόγηση οι καθηγητές , το κόμμα εγκρίνει και επαυξάνει , απεργίες και κλείσιμο των σχολειων μέχρι και να έρθει ο Τσίπρας και οι #υγγενείς του να κάνουν καταλήψεις , εν μέσω μάλιστα της Πανδημιας !

  Καλά κάνει το ΚΚΕ ;βρητε το σεις ψηφοφοροι ,

  Εκείνο ομωα που δεν έκανε καθολου καλά ήταν ότι ούτε καν επέπληξε το πρωθυπουργικό ζεύγος Τσίπρα , οΤαν από την Κυψέλη που εμέναν (σ)

  Εστελναν τα μωρά τους σε ι$ιωτικο πανάκριβο βρεφικό Σταθμό και Νηπιαγωγιο της
  Ε Κ Α Λ Η Σ , μηδενίζονται οτιδήποτε κρατικό η δημοτικό δθετουμε σε αυτον τον τομέα ..

  ΕΛα κυρία Κανελλη μου ,
  γιατί ούτε καν το πηρες χαμπάρι αυτό….
  Γ @@@ω την Ατυχία μου !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.