ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Γ. Παπανδρέου

 

Σήμερα, είχα μια γόνιμη συζήτηση με τον Πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τη διασφάλιση της ενότητας και της μέγιστης δυνατής συμμετοχής στις διαδικασίες για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.
Ως Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής θα ενημερώσω την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.
Ως υποψήφιος Πρόεδρος, θα αξιολογήσω τυχόν νέα δεδομένα, εάν και εφόσον αυτά προκύψουν, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και της Ελλάδας.
Η υποψηφιότητά μου, μετά την απόσυρση της Προέδρου για λόγους υγείας, τέθηκε για να προσθέσει ΑΞΙΑ και δυναμική στη στρατηγική της αυτόνομης πορείας με Σοσιαλδημοκρατική Ταυτότητα, που διαμορφώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.
Η Εθνική Στρατηγική για την ασφαλή πορεία της πατρίδας μας και το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο, για το νέο πρότυπο Ανάπτυξης και Ζωής, προκειμένου να γίνουν πράξη, πρέπει να συνοδευτούν με ένα πολιτικό σχέδιο επανασύνδεσης του Κινήματος με την κοινωνία και τις λαϊκές δυνάμεις.
Το σχέδιο και η πίστη μας στη Νέα Αλλαγή αποτελούν την καλύτερη τιμή για την επέτειο της ιστορικής νίκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις 18 Οκτωβρίου 1981.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μπράβο και συ σύντροφε Βσιλη !
    Τηρείς , Βλέπω , τις οδηγίες της βάσης του κόμματος μας :
    Οχι δεξιά , μηδέ ψευδοαριστερα !
    Ο Μητσοτάκης χρειάζεται να αποπέμψει τους κωστακαραμανλικους που έχουν κάνει τόση μεγάλη ζημιά στην χώρα μας ,ο δε Τσίπρας και αυτός να πάψει να συλλέγει κωστστακαραμανλικους και άλλους γυρολογους που προσβάλουν κάθε έννοια αριστεροσυνης …..
    με τα κότερα στις κρουαζιέρες του. , ή στέλνοντας τα μωρά παιδιά του σε νηπιαγωγείο Της Εκάλης και όχι της γειτιονιάς του ,…. μετά μας κάνει τον αριστερο ;
    ΕΜεις είμαστε οι ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και θα εκλέξουμε τον ικανότερο γι αρχηγό μας .
    Να ευχεσαι όπως και γώ , να δεχθει να να γυρίσει στην αρχηγία
    ο Γιώργος Ανδρ, Παπανδρέου

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.