ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι»

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: 6.245 υπογραφές κατέθεσε ο Παύλος Γερουλάνος

Στις 6.245 ανέρχονται οι υπογραφές που κατέθεσε στην ΕΔΕΚΑΠ ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος. Όπως αναφέρει ο ίδιος σε γραπτή του δήλωση «φίλες και φίλοι, κατέθεσα απόψε στην επιτροπή εκλογικής διαδικασίας (ΕΔΕΚΑΠ), 6.245 υπογραφές πολιτών από όλη τη χώρα που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Πολίτες, που θέλουν να δουν την προοδευτική παράταξη να γίνεται ξανά δύναμη ελπίδας».

«Μπροστά μας έχουμε σχεδόν 2 μήνες για να μιλήσουμε με όσες περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες μπορούμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους», επισημαίνει ακόμη ο κ. Γερουλάνος.

«Στον δρόμο για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι», καταλήγει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Αξιοτιμε μου κ. Γερουλάνε ,

  Με όλο τον σεβασμό στην προσπάθεια σας να εμπλουτίσετε τον πολιτικό λόγο με τις αποψεις σας,
  (πολλές από τις οποίες ασπαζομαι και προωθώ και γώ) σας υπενθυμίζω ότι τελικά ένας θα είναι ο αρχηγός μας και δικός σας ΕΛΠΙΖΩ .
  Αλλά σας υπενθυμιζω για τους υπόγειους τρόπους και τακτικές που πιθανόν θα σοφιστούν οι αντιπαλλοί μας και των δυο ακρων , προκειμένου να περάσουν τα κόλπα και οι παράξενες συμμαχίες που θα σχεδιάσουν τα ειδικά τους συμφέροντα τα οποία δεν φύονται να ναι σύμφωνα στην δίκη μας λογική και τρόπους …

  ΓΙατι εσείς όπως και γώ δεν ασπαζόμαστε την κοινή και ανέντιμη τακτική που λέει “ο σκοπός Αγιάζει τα μέσα “ .
  ΓΙαυτο σας παρακαλώ , αν το δείτε έτσι και σέι όπως εγώ και συμφωνείτε με τις επιφυλάξεις μου για την περίπτωση αυτήν. Της εκλογής Αρχηγού μέσα στο Κίνημα μας Δηλ Όταν θα παραιτήθηκε όσο πιο πιο γρήγορα αποφασίσετε δηλώνοντας την υποστη4ιξη σας μαζί με τα έγκαιρα καλά σας λόγια για την υποψηφιότητα του πρώην στυλεξαντα το 44% που κατάφερε να εξανεμίσει ο κ. ΒΕνιζελος με συνεργατη του 5ον κ. Λοβερδο !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.