ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Προκρίθηκαν στην επόμενη φάση Λίβερπουλ και Τότεναμ
Εκτός League Cup η Μάντσεστερ Σίτι

Εκτός League Cup έμεινε η κάτοχος και πολυνίκης (με την Λίβερπουλ) του τροπαίου (έχουν από 8), Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Λίβερπουλ με τον Κώστα Τσιμίκα βασικό σε όλο το 90λεπτο και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, πέρασε σχετικά άνετα το εμπόδιο της Πρέστον (2-0) και συνεχίζει.
Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ ήταν απόλυτα εύστοχη στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ από την Σίτι ο Φόντεν δεν κατάφερε να σκοράρει (ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια τελείωσε χωρίς γκολ 0-0), με αποτέλεσμα τα «σφυριά» να πάρουν την πρόκριση για τους προημιτελικούς με 5-3 και οι «πολίτες» μετά από δύο διαδοχικές κατακτήσεις να μείνουν εκτός.
Μέσω των πέναλτι θα συνεχίσει στη διοργάνωση και η Λέστερ (4-2 την Μπράιτον), σε ματς που τελείωσε ισόπαλο 2-2 στα 90 λεπτά. Η Τότεναμ με γκολ του Λούκας Μόουρα επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Μπέρνλι και προκρίθηκε στους «8», ενώ στην επόμενη φάση βρίσκεται και η Μπρέντφορντ, μετά το εκτός έδρας 2-1 επί της Στόουκ Σίτι.
Τα αποτελέσματα του 4ου γύρου στο League Cup Αγγλίας έχουν ως εξής:
Άρσεναλ-Λιντς 2-0 Τσέλσι-Σαουθάμπτον 4-3 πεν. (1-1 κ.αγ.) Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς-Σάντερλαντ 1-3 πεν. (0-0 κ.αγ.) Μπέρνλι-Τότεναμ 0-1 Λέστερ-Μπράιτον 4-2 πεν. (2-2 κ.αγ) Πρέστον-Λίβερπουλ 0-2 Στόουκ Σίτι-Μπρέντφορντ 1-2 Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 5-3 πεν. (0-0 κ.αγ.)

e-πιλογές

Παρουσίασε μέσω του TikTok τις προτεραιότητες της κυβέρνησης
Χατζηδάκης: Το 2025 κάνουμε πράξη 5 βασικές δεσμεύσεις μας
Τον βασικό προγραμματισμό του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για το ...
Χτίστηκαν με ελαφρά τούβλα
Με υλικά από τη Ρόδο είναι κατασκευασμένοι οι τρούλοι της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη
Με υλικά από τη Ρόδο έχουν κατασκευαστεί οι τρούλοι του ναού της Αγίας Σοφίας στην ...
Στεγαστικό, αγορά εργασίας και ενέργεια
Έτος σταθμός για το Ταμείο Ανάκαμψης το 2025 - Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις
Σε δύο μεγάλα μέτωπα θα κριθεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας το 2025. Το πρώτο ...
Νέος ακαδημαϊκός χάρτης
Τρίμηνο εξελίξεων για την Παιδεία
Περίοδος σημαντικών εξελίξεων αναμένεται να είναι το πρώτο τρίμηνο του 2025 για τον ...
Πόσο έχουν μεταβληθεί από το 2008 έως σήμερα
Εξοχικά δυο ταχυτήτων - Προκλήσεις, προοπτικές και στρατηγικές ανάπτυξης στις χειμερινές κατοικίες
Η ελληνική αγορά χειμερινών εξοχικών κατοικιών εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ...