ΕΛΛΑΔΑ

2-4 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην 8η Διεθνή Έκθεση Logistics & Εφοδιαστικής Αλυσίδας 2021

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ A.E συμμετέχει με περίπτερο στην 8η Διεθνή Έκθεση Logistics & Εφοδιαστικής Αλυσίδας 2021, που θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο πάρκο του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε, η μεγαλύτερη σιδηροδρομική εταιρεία στην Ελλάδα στον κλάδο των εμπορευματικών και επιβατικών μεταφορών, θα εγκαινιάσει το εκθεσιακό της περίπτερο το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 17:00, Hall 3, stand B22-C21.

Από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου, που θα διαρκέσει η έκθεση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου, θα παρευρίσκονται στελέχη και εξιδεικευμένο προσωπικό της εταιρείας οι οποίοι θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για όλο το φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Επιπλέον, ειδικές παρουσιάσεις από στελέχη της εταιρείας, τόσο για την επόμενη μέρα των σιδηροδρομικών μεταφορών, όσο και για την συμβολή του σιδηροδρόμου στην περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της χώρας, θα προβάλλονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου της εταιρείας.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. τηρεί αυστηρά όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας και προστασίας, τα οποία ισχύουν λόγω Covid-19 για όσους επισκέπτες, εκθέτες και συνεργάτες θα παρευρεθούν στον χώρο της METROPOLITAN EXPO.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.